Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 лютого 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про підготовку та проведення святково-ярмаркових заходів «На Масляну в Чернігів!»"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

м.Чернігів

20 лютого 2017 року                                                                                       № 50-р


Про підготовку та проведення
святково-ярмаркових заходів
«На Масляну в Чернігів!»

 

Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою організації змістовного дозвілля мешканців та гостей міста, піднесення туристичного іміджу міста Чернігова та приваблення туристів, розвитку народних традицій, звичаїв та обрядів і популяризації народної творчості:

1. Провести святково-ярмаркові заходи «На Масляну в Чернігів!» (далі – заходи) 25-26 лютого 2017 року на Красній площі.

2. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, що додається.

3. Організаційному комітету розробити та затвердити План заходів (далі – План).

4. Управлінням та відділам, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради взяти участь у заходах відповідно до Плану.

5. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Савченко О. Ф.) організувати проведення концертної програми під час проведення заходів.

6. Управлінню економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л. В.) залучити підприємства сфери торгівлі та послуг до участі в заходах та забезпечити виготовлення і розміщення рекламної продукції про проведення заходів.

7. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити проект плану-схеми розміщення об’єктів торгівлі на Красній площі.

8. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.) відповідно до плану-схеми:

8.1. Забезпечити необхідну кількість тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) на території Красної площі відповідно до Плану;

8.2. З метою ефективної реалізації Плану заходів залучати на договірних засадах суб’єктів гоcподарювання, що мають намір здійснювати роздрібну торгівлю сувенірною продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, в тому числі пивом і слабоалкогольними напоями (включаючи глінтвейн).

9. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Шевченко О. О.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Кузнецов С. О.), Чернігівським міським електричним мережам (Кузнєцов О. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення заходів шляхом монтажу (демонтажу) 7 (семи) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) та електрообладнання для підключення 7 (семи) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) до електричних мереж на Красній площі.

10. Структурному підрозділу «Екологічна інспекція» комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради (Стринадко С. О.), комунальному підприємству «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.), управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) не допускати несанкціоновану торгівлю та самовільне зайняття території проведення заходів для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

11. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

12. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Кузнецов С. О.), Чернігівським міським електричним мережам (Кузнєцов О. В.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити підключення об’єктів торгівлі, сценічного комплексу та звукової апаратури до джерел електричного струму.

13. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити відповідно до Плану заходів:

13.1. Встановлення контейнерів для сміття, прибирання території Красної площі;

13.2. Встановлення засобів обмеження руху автотранспорту на Красній площі.

14. Комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.) забезпечити проведення заходів на міській ковзанці відповідно до Плану.

15. Управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної   поліції   (Леонов О. В.)   вжити   заходів   з    організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку під час проведення масових заходів.

16. На час проведення заходів обмежити рух транспорту, за виключенням громадського транспорту і обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до плану-схеми.

17. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Бєльський О. В.) внести тимчасові зміни до схем міських автобусних маршрутів на період підготовки та проведення масових заходів у зв’язку з перекриттям руху транспортних засобів через Красну площу та забезпечити розміщення рекламної продукції про проведення заходів в громадському транспорті на безоплатній основі.

18. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити публічну безпеку і порядок в місцях проведення масових заходів.

19. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

20. Чернігівському міському відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити дотримання заходів протипожежної безпеки у місцях з масовим перебуванням людей під час проведення заходів.

21. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час проведення масових заходів.

22. Видатки на проведення заходів здійснити за рахунок бюджетних коштів, передбачених на фінансування заходів управлінь та відділів, комунальних підприємств Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вказаних заходів, на 2017 рік, коштів міського бюджету, виділених на виконання Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30.11. 2016 року № 13/VII – 3, та інших надходжень, не заборонених законодавством.

23. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

 

Міський голова                                                                         В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!