Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 січня 2017 р.

Розпорядження міського голови "Про продовження роботи святкового містечка"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 січня 2017 року                                                                                                              № 14-р


Про продовження роботи
святкового містечка


Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи пропозиції громадськості міста Чернігова:

1. Продовжити роботу святкового містечка на період проведення зимових та весняних свят у м. Чернігові.

2. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) розробити проект плану-схеми розміщення об’єктів торгівлі на Красній площі міста.

3. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Брильов Д. О.) відповідно до плану-схеми:

3.1. Забезпечити необхідну кількість тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) для продовження роботи святкового містечка на території Красної площі та проведення торгівлі щoп’ятниці, щосуботи та щонеділі до 26 лютого 2017 року (включно);

3.2. З метою ефективної реалізації програми роботи святкового містечка залучати на договірних засадах суб’єктів гоcподарювання, що мають намір здійснювати роздрібну торгівлю сувенірною продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, в тому числі пивом і слабоалкогольними напоями (включаючи глінтвейн);

3.3. Зобов’язати суб’єктів гоcподарювання, залучених до продовження роботи святкового містечка, утримувати торгівельні об’єкти, освітлювальні прилади зовнішнього оформлення, а також територію святкового містечка у належному стані.

4. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Брильов Д. О.), комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (Малявко С. М.), комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Кузнецов С. О.), Чернігівським міським електричним мережам (Кузнєцов О. В.) організувати матеріально-технічне забезпечення святкового містечка шляхом монтажу (демонтажу) 6 (шести) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) та електрообладнання для підключення 6 (шести) тимчасових конструкцій (об’єктів торгівлі) до електричних мереж на Красній площі до 26 лютого 2017 року (включно), а також встановлення тимчасової огорожі до 15 березня 2017 року включно відповідно до плану-схеми.

5. Структурному підрозділу «Екологічна інспекція» комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради (Стринадко С. О.), управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) не допускати несанкціоновану торгівлю та свавільне заняття території святкового містечка на період його дії для цілей господарської діяльності та розміщення додаткових торгівельних об’єктів, які не передбачені планом-схемою розміщення об’єктів торгівлі.

6. Суб’єктам господарювання при здійсненні виїзної торгівлі дотримуватись правил роботи дрібнороздрібної торговельної мережі, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 8 липня 1996 року № 369.

7. Комунальному підприємству «Міськсвітло» Чернігівської міської ради (Кузнецов С. О.), Чернігівським міським електричним мережам (Кузнєцов О. В.), управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити продовження терміну:

7.1. Підключення об’єктів торгівлі, атракціонів святкового містечка, міської ковзанки та звукової апаратури до джерел електричного струму до 15 березня 2017 року;

7.2. Забезпечення святкової ілюмінації території Красної площі та Алеї Героїв, включаючи Головну новорічну ялинку, до 22 січня 2017 року з 16.00 до 7.00.

8. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) з метою ефективної роботи святкового містечка забезпечити продовження терміну:

8.1. Підключення Головної новорічної ялинки на території Красної площі та двох живих ялинок на Алеї Героїв до 22 січня 2016 року;

8.2. Забезпечення встановлення контейнерів для сміття та біотуалетів, прибирання території святкового містечка;

8.3. Забезпечення встановлення засобів обмеження руху автотранспорту на Красній площі на період дії святкового містечка.

9. Комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради (Хольченков В. Є.):

9.1. Забезпечити продовження роботи міської ковзанки та атракціонів містечка на території Красної площі з 1 лютого  до 15 березня 2017 року;

10. Управлінню патрульної поліції у м. Чернігові Департаменту патрульної поліції (Леонов О. В.) вжити заходів з організації безпеки дорожнього руху та забезпечення публічної безпеки і порядку на території святкового містечка.

11. На час проведення заходів обмежити рух транспорту, за виключенням громадського транспорту і обслуговуючого транспорту організаторів та учасників заходів, відповідно до плану-схеми.

12. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради (Бєльський О. В.) внести тимчасові зміни до схем міських автобусних маршрутів на період дії святкового містечка у зв’язку з перекриттям руху транспортних засобів через Красну площу.

13. Чернігівському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області (Кагітін С. Ф.) забезпечити публічну безпеку і порядок на території святкового містечка на час його дії.

14. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради (Ткач А. В.) забезпечити координацію дій правоохоронних органів з організаторами заходів.

15. Чернігівському міському відділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області (Дьогтяр П. П.) забезпечити дотримання заходів протипожежної безпеки у місцях з масовим перебуванням людей під час роботи святкового містечка.

16. Управлінню охорони здоров’я Чернігівської міської ради (Кухар В. В.) забезпечити медичний супровід під час роботи святкового містечка.

17. Оплату видатків на забезпечення роботи святкового містечка здійснити згідно із затвердженими кошторисними призначеннями на 2017 рік по управліннях та відділах, комунальних підприємствах Чернігівської міської ради, відповідальних за проведення вищевказаних заходів.

18. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

  

Міський голова                                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!