Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 грудня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

28 грудня 2018 року  № 664


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Виділити:

1.1. Квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова згідно з їхнім   листом   від  14 грудня   2018 року  № 2805  та   актом  прийому-передачі  Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України від 20 грудня 2017 року № 49

1.1.1 Двокімнатну квартиру № … по вулиці Дмитра Самоквасова, …. Надати квартирі статус службової.

1.2. Комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської міської ради від 14 грудня 2018 року № 01-21/1074

1.2.1. Однокімнатну, житловою площею 12,4 кв.м, квартиру № … по вулиці Рокоссовського, …. Надати квартирі статус гуртожитку.

2. Змінити статус:

 2.1. За клопотанням Служби зовнішньої розвідки України

2.1.1. Службової   двокімнатної, житловою площею 27,1 кв.м, квартири № … по вулиці Льотній, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Куцом Олегом Миколайовичем, сімʼя з двох осіб (він, дочка – 2000 року народження).

2.2. За клопотанням комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня»

2.2.1. Службової  двокімнатної, житловою  площею  30,0 кв.м, квартири № … по вулиці Максима Березовського, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Ушак Надією Василівною, сімʼя з трьох осіб (вона, дочка, онука).

3. Відмовити відповідно до пунктів 5.1, 5.2, 5.3, 12.2 Положення про виключення з числа службових жилих приміщень в м.Чернігові, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 квітня 2018 року № 30/VII-7, відмовити у зміні статусу:

Квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова

Службової трикімнатної,  житловою  площею   42,8 кв.м,  квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Задерейка Олександра Анатолійовича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2016 року № 75.

4. Поставити на квартирний облік:

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

4.1.1. Пустовойт Оксану Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка зареєстрована у двокімнатній, житловою площею 25,3 кв.м, комунальної квартирі № … по вулиці Текстильників …, де ще зареєстровано  та проживає чотири особи: батько, сестра, дві дочки сестри (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно  з підпунктом 11 пункту 44 « Правил обліку громадян …» як одиноку матір.

4.1.2. Єгорову Тетяну Федорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, три дочки), яка зареєстрована у трикімнатній, житловою площею 39,5 кв.м, квартирі № …  по вулиці Рокоссовського, …, корпус …, де ще зареєстровано  та проживає три особи: батько, мати, брат (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно  з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян …» як багатодітну сім’ю.

4.1.3. Нехаєвського Олександра Анатолійовича, одного, який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.4. Жданюка Миколу Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Шевченка, …, згідно  з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.5. Лепеху Віталія Вячеславовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,  дві дочки),  який   мешкає   у   приватній   двокімнатній,  житловою площею 30,1 кв.м, квартирі № … по проспекту Миру, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати, бабуся (відсутність мінімального розміру житлової площі).

4.1.6. Мороз Наталію Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), яка зареєстрована у двокімнатній житловою площею 26,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Громадській, …,  де ще зареєстровано та проживає дві особи: мати чоловіка, брат чоловіка (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

4.1.7. Юрова Ярослава Геннадійовича, одного, який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Олега Міхнюка, …, гуртожиток № …(відсутність житла).

4.1.8. Алійник Надію Олексіївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син),  на   квартирному  обліку у    загальноміській черзі з 16 серпня 2010 року. На підставі поданої заяви   включити до першочергового списку  згідно з пільгою чоловіка – учасника бойових дій.

4.2. Включити до позачергового списку:

4.2.1. Дячука Миколу Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який зареєстрований у гуртожитку по  вулиці Шевченка, … (відсутність житла). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4.2.2. Мельник Анжеліку Леонідівну, 30 липня 1999 року народження, як дитину-сироту,  одну, що  зареєстрована у  двокімнатній житловою площею 27,3 кв.м, квартирі № …,  по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає вісім  осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі ).

4.2.3. Киричка Геннадія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка дружини), який зареєстрований у гуртожитку по вулиці Шевченка, 105 (відсутність житла). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

4.2.4. Комлика Сергія Володимировича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який зареєстрований в однокімнатній житловою площею 17,5 кв.м, у квартирі № … по вулиці Шевченка, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, племінниця (відсутність мінімального розміру житлової площі ). У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців.

5. Відмовити в постановці на квартирний облік:

5.1. Справедливому Микиті Дмитровичу – 2001 року народження, як дитині, позбавленій батьківського піклування, одному,  який зареєстрований в однокімнатній, житловою площею 17,4 кв. м  квартирі № … по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: вітчим, син вітчима,  як такому, що навчається в державному професійно-технічному навчальному закладі «Чернігівський центр  професійно-технічної освіти» та перебуває на повному державному забезпеченні.

5.2. Матусевич Фатімі Володимирівні, сім’я з п’яти осіб (вона, син, три дочки), яка зареєстрована у приватному будинку житловою площею 87,0 кв.м, по вулиці Гребінки, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: чоловік та брат чоловіка як такій, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

6. Внести зміни до складу сім’ї:

6.1. Віштакалюк Оксани Олексіївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 серпня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку –  Віштакалюк  Єлизавету Віталіївну, 2012 року народження та сина – Віштакалюк Максима Віталійовича, 2014 року народження.

6.2. Скирди Володимира Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 29 грудня 2008 року. На  підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дружину як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту та сина у зв’язку зі смертю.

6.3. Яковенко Ганни Степанівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 квітня 1990 року. На  підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка – Яковенка Володимира Олексійовича у зв’язку зі смертю.

6.4. Горового Петра Панкратійовича, сім’я з шести осіб (він, дружина, два сини, невістка, онук - 2011 року народження), на квартирному обліку у  загальноміській черзі з 17 серпня 1982 року. У зв’язку зі смертю Горового Петра Панкратійовича, квартирну справу переоформити на дружину - Горову Тамару Михайлівну, виключивши зі складу сім’ї невістку як таку, що покращила житлові умови, в результаті чого відпали підстави  для надання інших житлових приміщень.

6.5. Маринченка Віктора Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 30 серпня 2017 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Маринченка Матвія Вікторовича, 2018 року народження.

6.6. Калініченко Людмили Михайлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному   обліку  у   загальноміській   черзі   з   17 вересня 2009 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка - Калініченка Юрія Олександровича та у зв’язку з укладанням шлюбу змінити прізвище «Калініченко» на «Дудко», включивши до складу сім’ї сина –Дудка Данила  Дмитровича, 2018 року народження.

6.7. Ковнер Олесі Олександрівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку   у загальноміській черзі з 17 липня 2006 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина як такого, що покращив житлові умови в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення.

6.8. Печерної Ганни Степанівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 15 березня 2010 року. У зв’язку зі смертю Печерної Ганни Єгорівни, квартирну справу переоформити на дочку -  Саченко   Наталію   Володимирівну,   одну,   з   часу  набуття   права, а саме - 21 листопада 2011 року.

6.9. Везарко Надії Єгорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 27 грудня 1986 року. У зв’язку зі смертю Везарко Надії Єгорівни, квартирну справу переоформити на дочку – Петренко Олену Миколаївну, сім’єю з трьох осіб (вона, брат, син).

6.10. Іллєнко Валентини Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 квітня 1992 року. У зв’язку з укладанням шлюбу та на  підставі поданої заяви змінити прізвище «Іллєнко» на «Пестерева».

6.11. Малах Ірини Анатоліївни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 липня 2010 року. На підставі поданої заяви та у зв’язку з укладанням шлюбу змінити прізвище «Малах» на «Єрмоленко».

6.12. Ємця Сергія Валентиновича, сім’я з двох осіб (він, брат), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  3 грудня 1984 року. У зв’язку зі смертю   Ємця Сергія Валентиновича,  квартирну справу переоформити на брата – Ємця Андрія Валентиновича, одного.

6.13. Легкобит Світлани Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 квітня 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку - Кльову Мирославу Віталіївну, 2013 року народження.

6.16. Васюк Олени Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 22 лютого 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка - Васюка Андрія Миколайовича.

6.17. Фісун Любові Василівни, сім’я з двох осіб (вона, чоловік),  на квартирному обліку у  позачерговому списку згідно з пільгою чоловіка - учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія)  з 21 липня 2008 року. У зв’язку зі смертю Фісун Любові Василівни, квартирну справу переоформити на чоловіка – Фісун Михайла Романовича, та перевести до окремого списку осіб, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС (1 категорія), з часу прийняття рішення. 

6.18. Соболевої Надії Петрівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, онук), на квартирному обліку у позачерговому списку постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС (1 категорія)  з 21 липня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї матір – Атрощенко Тетяну Павлівну.

6.19. Самохіної Валентини Іванівни, сім’я з п’яти осіб (вона, дочка, зять, дві онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як ветеран праці з 23 вересня 2010 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї онуку – Шевцову Галину Михайлівну  як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

6.20. Завірського Віталія Броніславовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), на квартирному обліку у позачерговому списку військовослужбовців, звільнених в запас або відставку з 20 жовтня 2008 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку - Нагулу Вікторію Сергіївну  як таку, що забезпечена  житловою площею згідно з діючими нормами.

6.21. Кожем’яченка Олександра Олександровича, сім’я з шести осіб (він, дружина, три дочки, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я  з 21 червня 2010 року. У зв’язку зі смертю Кожем’яченка Олександра Олександровича, квартирну справу переоформити на дружину  – Кожем’яченко Ларису Михайлівну.

6.22. Бориса Зіновія Олексійовича, сім’я з п’яти осіб ( він, дружина, син, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  згідно з медичним висновком дружини з 15 листопада 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Жереба Данеіла Олександровича, 2018 року народження.

6.23. Губенко Олени Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  згідно з медичним висновком сина, з 16 липня 2007 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї дочку – Губенко Софію В’ячеславівну, 2017 року народження.

7. Виключити із першочергового списку як таких, що  втратили пільгу:

7.1. Пригорницького Юрія Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як педагогічний працівник з 21 квітня 1990 року.

7.2. Головешко Юлію Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки),  на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку згідно зі статтею 22 Закону України «Про міліцію»  з 20 грудня 2010 року.

7.3. Квітку Світлану Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як сім’я, що виховує дитину-інваліда,  з 23 вересня 2010 року.

8. Зняти з квартирного обліку:

8.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

8.1.1. Захарченко Оксану Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на  квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 2010 року.

8.1.2. Черниш Ірину Валеріївну, сім’я з трьох осіб (вона чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 2010 року.

8.1.3. Нагорну Тетяну Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 21 серпня 2006 року.

8.1.4. Лисенок Наталію Володимирівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  6 грудня 2004 року.

8.1.5. Венжегу Тетяну Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 травня 2009 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

8.1.6. Юрченко Оксану Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 вересня 2009 року. 

8.1.7. Єжевську Ольгу Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 квітня 2010 року.

8.1.8. Смаля Володимира Івановича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 липня 2010 року.

8.1.9. Гончаренко Тетяну Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 8 липня 2010 року.

8.1.10. Фесюна Геннадія Юрійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 серпня 2010 року.

8.1.11. Масановець Оксану Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 березня 2010 року.

8.1.12. Барило (Тураш) Валентину Олександрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 листопада 2006 року.

8.1.13. Сушко Оксану Василівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син),  на   квартирному  обліку  у  загальноміській черзі з 18 жовтня 2010 року.

8.1.14. Грищенко Наталію Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 жовтня 2010 року.

8.1.15. Мороз Олену Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона,  син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 грудня 2010 року.

8.1.16. Тищенко Тетяну Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, мати), на квартирному обліку у загальноміській  черзі з 15 листопада 2010 року.

8.1.17. Воробʼя Віктора Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  23 вересня 2010 року.

8.1.18. Соловʼя Артура Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 лютого 1993 року.

8.1.19. Тосенко Ганну Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 26 травня 1978 року та першочерговому списку з 19 квітня 2011 року.

8.1.20. Пустовойт Людмилу Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, мати), на квартирному   обліку   у   загальноміській   черзі   та  першочерговому списку з 18 листопада 1985 року.

8.1.21. Ображей Ольгу Михайлівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, два онуки), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з 15 листопада 2010 року.

8.1.22. Домашенка Олега Володимировича, одного, на квартирному обліку  у   загальноміській   черзі    та   першочерговому списку з 15 березня 2010 року.

8.1.23. Пильцову Наталію Вікторівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному    обліку   у   загальноміській   черзі та першочерговому списку з 15 квітня 1991 року. Син виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

8.1.24. Кузіва Нестора Івановича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку з 24 вересня 2004 року у загальноміській черзі та першочерговому списку у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

8.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

8.2.1. Тарасевича Костянтина Васильовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 листопада 2008 року.

8.2.2. Суінова Артура Сейдаметовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 липня 2008 року.

8.2.3. Федорченка Олександра Олександровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 квітня 2009 року.

8.2.4. Хахуду Юрія Михайловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 жовтня 2010 року.

8.2.5. Норика Олександра Григоровича, сім’я з трьох осіб ( він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 15 березня 2010 року.

8.2.6. Турчина Івана Андрійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 19 квітня 2010 року.

8.3. Як таких, що померли:

8.3.1. Петрову Олену Семенівну, одну, на квартирному обліку  у загальноміській черзі з  20 листопада 2000 року.

8.3.2. Зайцева Володимира Михайловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 червня 2009 року.

8.3.3. Бурачонок Марфу Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку  з 15 січня 1990 року.

8.3.4. Домагацьку Олену Марківну, сім’я з  трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку  з 28 жовтня 1991 року у загальноміській черзі та першочерговому списку. Сина та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

8.4. На підставі поданих заяв:

8.4.1. Володій Тетяну Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 грудня 2009 року.

8.4.2. Коров’янко Надію Анатоліївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному   обліку  у   загальноміській черзі з  17 липня 1995 року.

8.4.3. Ліпніцьку Ганну Хомівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 квітня 2010 року.

8.4.4. Кирин Катерину Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 2010 року.

8.4.5. Бруя Павла Олександровича, сім’я дві особи (він, дружина), на   квартирному   обліку   у  загальноміській   черзі та першочерговому списку з 16 лютого 2010 року.

8.4.6. Кузьменко Тетяну Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному   обліку  у  загальноміській   черзі та  першочерговому списку з 17 лютого 2009 року.

8.4.7. Шкарпету Ігоря Петровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 15 липня 2013 року.

9. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

9.1. Головного управління Національної поліції в Чернігівській області

Додатково, на квартирний  облік  з 30 листопада 2018 року  на  загальних підставах та до першочергового списку  зараховано 3 сімʼї.

У звʼязку  з   отриманням  пільги  учасника бойових дій сином Василенко Л. А., яка перебуває на обліку на загальних підставах з 16 листопада 2001 року,   включити  сімʼю   до   першочергового   списку з  30 листопада 2018 року.

10. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

10.1. Комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради

10.1.1. Новик Юлії  Петрівні – майстру дільниці, на службову двокімнатну, без комунальних зручностей, житловою площею  28,2 кв.м, квартиру № … по вулиці Перемоги, …  на  сімʼю з трьох осіб (вона, чоловік, син – 2009 року народження). Зареєстровані та проживають у кімнаті № …,  житловою площею 12,2 кв.м,  комунальної квартири № …  по вулиці Елеваторній, ….

10.2. 8 навчального центру Державної спеціальної служби  транспорту

10.2.1. Ятченку Андрію Андрійовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 19,2 кв.м, квартиру №… по вулиці Івана Мазепи, …. Зареєстрований та проживає по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

10.3. Квартирно-експлуатаційного відділу міста Чернігова

10.3.1. Баштовому Сергію Івановичу, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на  службову  двокімнатну, житловою площею 30,7  кв.м, квартиру … по вулиці Дмитра Самоквасова, ….

Баштовий С. І. зареєстрований у гуртожитку військової частини за адресою: вул.Шевченка, …, дружина та сини зареєстровані при військовій частині А 2167 за адресою: Київська область, місто Біла Церква, бульвар Олександрійський. Має пільгу учасника бойових дій.

11. Продовжити термін проживання в тимчасовому житлі:

11.1. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради:

11.1.1. Зелюкіній Валентині  Василівні в  кімнаті № …, житловою площею 20,1 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …, одній, терміном до 28 грудня 2019 року.

12. Відмовити:

12.1 Глушак Юлії Юріївні, сім’я з чотирьох  осіб (вона, син, сестра, племінник),  у зміні статусу тимчасового житла за адресою: по вулиця Малясова, …, квартира № ….

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!