Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 грудня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження переліку будинків для проведення конкурсу"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

13 грудня 2018 року  № 625


Про затвердження переліку будинків
для проведення конкурсу

 

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про житлово-комунальні послуги», відповідно до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150, та беручи до уваги протокол № 1 від 07 грудня 2018 року засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові, створеної рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 3 грудня 2018 року № 599 «Про створення конкурсної комісії» (далі – конкурсна комісія), виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Затвердити перелік будинків для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові, що додається.

2. Конкурсній комісії розробити конкурсну документацію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в місті Чернігові та подати її на затвердження виконавчому комітету Чернігівської міської ради.

3. Установити, що у випадку, якщо під час проведення конкурсу співвласниками у встановленому законом порядку буде обрано управителя будинку чи створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, дія цього рішення на такі будинки не розповсюджується.

4. Начальнику управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Куцу Я. В. припинити дію договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Чернігові, укладених з товариством з обмеженою відповідальністю «Майас Сілтумс», з 01 березня 2019 року (у випадку призначення управителя для відповідних будинків за результатами проведеного конкурсу).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Заступник міського голови                                                                         О. А. Ломако   

 

Секретар міської ради                                                                                 М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!