Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 грудня 2018 р.

Рішення виконкому "Про погодження внесення змін до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

13 грудня 2018 року  № 644

 


Про погодження внесення змін до
Порядку переведення дачних і
садових будинків, що відповідають
державним будівельним нормам,
у жилі будинки у м. Чернігові

 

Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 321 «Про затвердження Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки» виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити внесення змін до пункту 9 Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 29 березня 2018 року № 29/VII – 6, виклавши абзац четвертий в такій редакції: «встановлення невідповідності дачного чи садового будинку вимогам державних будівельних норм, що зазначені у розділі I (обов’язковий) результатів технічного огляду звіту про проведення технічного огляду дачного (садового) будинку (Додаток 2)та протипожежних, санітарних та інших вимог діючих будівельних норм, державних стандартів і правил щодо планування і забудови територій».

2. Управлінню архітектури та містобудування Чернігівської міської ради (Калюжний С. С.) внести зміни до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові на розгляд міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


Заступник міського голови                                                                         О. А. Ломако   

 

Секретар міської ради                                                                                 М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!