Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, соціальний квартирний облік, виділення житла громадянам міста, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 листопада 2018 року  № 555


Про   затвердження списків
громадян,   поставлених  на   
квартирний облік, соціальний
квартирний облік,  виділення
житла   громадянам   міста,
видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Виділити: 

1.1. Виконавчому комітету міської ради згідно з рішенням Деснянського   районного   суду   міста Чернігова  від 5 квітня 2018 року (справа № 750/1197/18) 

1.1. Двокімнатну,  житловою   площею   26,7 кв.м,  квартиру № …   по   1-му провулку Кривоноса, …, без комунальних зручностей. 

1.2. Виконавчому комітету Деснянської районної у місті Чернігові ради, як органу опіки та піклування, на  виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» для створення дитячих будинків сімейного типу 

Шестикімнатну, житловою площею 105,2 кв.м,  квартиру № … по вулиці Стрілецькій, …;

Шестикімнатну, житловою площею 95,2 кв.м,  квартиру № … по вулиці Стрілецькій, ….

2. Змінити статус: 

2.1. За клопотанням 8 навчального центру Державної спеціальної служби транспорту 

2.1.1. Службової   двокімнатної, житловою площею 30,7 кв.м, квартири № …по вулиці Івана Мазепи, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Киричком Володимиром Олексійовичем, сімʼя з трьох осіб (він, дружина, дочка). Має пільгу учасника бойових дій. Вислуга складає 27 років. 

2.1.2. Службової чотирикімнатної, житловою площею 60,9 кв.м, квартири № … по вулиці Івана Мазепи, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Смалем Миколою Валентиновичем, сімʼя з пʼяти осіб (він, дружина, син, дочка, теща). Має пільгу учасника бойових дій. Вислуга складає 20 років. 

3. Відповідно до пунктів 5.1, 5.2, 5.3, 12.2 Положення про виключення з числа службових жилих приміщень в м.Чернігові, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 26 квітня 2018 року № 30/VII-7, відмовити у зміні статусу: 

 3.1. Квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова 

3.1.1..Службової  трикімнатної,   житловою   площею 42,5 кв.м, квартири № … по вулиці Курсанта Єськова, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Казначея Станіслава Миколайовича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 вересня 2014 року № 260. 

3.2. Управлінню МВС України в Чернігівській області 

3.2.1.  Службової   трикімнатної, житловою площею  39,8 кв.м,  квартири № … по вулиці Героїв Чорнобиля, … та закріпленні її за зареєстрованою і проживаючою у ній сімʼєю Сидорця Віктора Олександровича. Квартира виділялась згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 20 липня 2010 року № 158. 

4. Поставити на квартирний облік: 

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку: 

4.1.1. Манойлик Тетяну Іванівну, одну, перебувала на квартирному обліку у позачерговому списку в складі сім’ї чоловіка - Манойлика Дмитра Вікторовича. Зареєстрована у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, …. У зв’язку з розірванням шлюбу  та на підставі поданої заяви включити до загальноміської черги з дати набуття права, а саме: з 22 жовтня 2017 року. 

4.1.2. Магу Олексія Миколайовича, одного,   який   мешкає  у   квартирі № … по вулиці Курсанта Єськова, …,  згідно з підпунктом  8 пункту  13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

4.1.3. Близнюка Олександра Сергійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який зареєстрований у гуртожитку по  вулиці Олега Міхнюка, 3 (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

4.1.4. Домну Дмитра Володимировича, одного, який мешкає у  квартирі № … по проспекту Перемоги, …, згідно  з підпунктом  8 пункту 13 «Правил обліку громадян…»  як внутрішньо переміщену особу, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

4.1.5. Тогочинського Олексія Михайловича, сім’я з двох осіб (він, син), який зареєстрований у гуртожитку  по вулиці Гончій, … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію». 

4.1.6. Савицьку Оксану Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає у приватизованій двокімнатній, житловою площею 30, 6 кв.м, квартирі № … по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: мати, батько, що має медичне заключення на окрему кімнату (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

4.1.7. Гриба Анатолія Васильовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), який мешкає  у кімнаті №…, комунальної квартири № … по  вулиці Івана Мазепи, … (відсутність мінімального  розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України   в  Чернігівській  області   на загальних підставах з  24 листопада  1992 року. На підставі  листа Головного управління  Національної поліції в Чернігівськ4ій області від 10 жовтня 2018 року №733/124/02/23-2018 та у  зв’язку з ліквідацією квартирного обліку, згідно з пунктом  5   рішення  виконавчого   комітету   Чернігівської   міської ради від 18 січня 2016 року № 7, поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. 

4.1.8. Логвіна Сергія Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській    черзі та першочерговому   списку  як учасник бойових дій з 12 грудня 2017 року. На  підставі поданої заяви та згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  занести до першочергового списку як внутрішньо переміщену особу, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, з часу прийняття рішення. 

4.2. Включити до позачергового списку: 

4.2.1. Гарус Катерину Михайлівну, 2001 року народження, як дитину, позбавлену батьківського піклування, одну, яка зареєстрована у  кімнаті №…, житловою площею 23,8 кв.м, комунальної квартирі № …, по вулиці Музичній, 1, де ще зареєстровано дядька (різностатевість). 

4.2.2. Рудика Євгена Андрійовича, 2001 року народження, як дитину, позбавлену батьківського піклування, одного, за місцем походження в місті Чернігові, який на даний час навчається та проживає у комунальному закладі «Березнянський навчально-реабілітаційний центр». 

5. Поставити на соціальний квартирний облік на загальних підставах згідно із Законом України «Про житловий фонд соціального призначення» та  «Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року  № 682, за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 8 листопада 2018 року. 

5.1. Ященко Аллу Юріївну, сімʼя з двох осіб (вона, дочка), яка зареєстрована та проживає в кімнаті № …, житловою площею 13,6 кв.м, пʼятикімнатної квартири № … по вулиці Красносільського, …, що має статус соціального житла.   

6. Відмовити у постановці на квартирний облік як таким,  що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами: 

6.1. Гришиній Анастасії Володимирівні, 2001 року народження, дитині, що позбавлена батьківського піклування, одній, яка зареєстрована у приватній двокімнатній, житловою площею 29,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Промислова, …, де ще зареєстрована бабуся - власник квартири. 

6.2. Вагіну Віталію Вікторовичу, 2000 року народження, дитині-сироті, одному, який зареєстрований у трикімнатній,    житловою площею 38,4 кв.м, комунальної квартири  № … по проспекту Перемоги, …, де ще зареєстровано чотири особи: тітка, дочка тітки, син тітки, сестра. 

7. Внести зміни до складу сім’ї: 

7.1. Ревко Людмили Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 листопада 2007 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

7.2. Карпець Ганни Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  14 грудня 1988 року. На підставі поданої заяви  та необхідних документів змінити у квартирній справі ім’я «Ганна» на «Анну». 

7.3. Лізунової Тетяни Миколаївни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2008 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка -  Лізунова Олександра Володимировича як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту та включити до складу сім’ї сина – Лізунова Дениса Олександровича, 2012 року народження. 

7.4. Кухар Світлани Дмитрівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  1 жовтня 1982 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу  сім’ї чоловіка та дочку як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. 

7.5. Коробейнікової Оксани Володимирівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 жовтня 2010 року. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви змінити прізвище «Коробейнікова» на «Чорноус». 

7.6. Панчошної Валентини Іванівни, сім’я чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі  21 травня 2005 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї чоловіка –Панчошного Миколу Васильовича як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. 

7.7. Іванової Ніни Іванівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 листопада 2010 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї зятя – Данька Ярослава Андрійовича. 

7.8. Корінь Ольги Михайлівни, однієї, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 вересня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Медвідя Ярослава Олександровича, 2013 року народження. 

7.9. Дуденка Миколи Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на   квартирному  обліку  у загальноміській черзі та першочерговому списку з 17 жовтня 1988 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї чоловіка – Дуденка Миколу Олексійовича, у зв’язку зі смертю, та  сина – Дуденка Сергія Миколайовича як  такого, що не зареєстрований по місту Чернігову. Квартирну справу переоформити на дружину - Дуденко Людмилу Григорівну. 

7.10. Трухан Ольги Михайлівни, сім’я з п’яти осіб (вона, три сини, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1984 року та першочерговому списку з 30 вересня 1993 року. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви змінити прізвище «Трухан» на «Трухан-Романчук». 

7.11. Перепечі Ольги Василівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 серпня 1990 року та у першочерговому списку   з 18 жовтня 1993 року. Перепечу Ольгу Василівну зняти з квартирного обліку як таку,  що як таку, що покращила житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення.

Квартирну справу переоформити на дочку - Гирю Олену Олександрівну, одну. 

8. Зняти з квартирного обліку: 

8.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення: 

8.1.1. Стародуб Наталію Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 листопада 2006 року. 

8.1.2. Веремій Світлану Василівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 15 січня 2002 року. 

 8.1.3. Андреєву Катерину Сергіївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 грудня 2008 року. 

8.1.4. Колошу Тетяну Петрівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 жовтня 2008 року. 

8.1.5. Савченка Олександра Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 2005 року. 

8.1.6. Миненка Геннадія Дмитровича, сім’я з двох осіб (він, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 26 травня 2008 року. 

8.1.7. Бондарчук Надію Тимофіївну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 лютого 2008 року. 

8.1.8. Дугіна Руслана Олеговича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 липня 2008 року. 

8.1.9. Сигуту Світлану Анатоліївну, сім’я з двох осіб (вона, син,), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня  2009 року. 

8.1.10. Баран Ганну Василівну, сім’я з двох  осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 серпня 2009 року. 

8.1.11. Міщенко Ірину Іванівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 вересня 2009 року. 

8.1.12. Морозовську Оксану Олегівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 17 вересня 2009 року. 

8.1.13. Максименко Тетяну Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 2009 року. Син виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту. 

8.1.14. Маркіна Анатолія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 грудня 2008 року. 

8.1.15. Курагіну Діану Володимирівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), на квартирному обліку  у загальноміській черзі  16 жовтня 2006 року. 

8.1.16. Седневця Володимира Леонідовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  21 лютого 1994 року.

8.1.17. Клопотовську Тетяну Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  18 серпня  2008 року.

8.1.18. Гаценко Ганну Олексіївну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  19 червня  1989 року.

8.1.19. Демченко Богдана Вікторовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 квітня 2009 року та першочерговому списку з  19 травня 2015 року.

8.1.20. Тоцького Ігоря Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку з  17 вересня 2001 року. 

8.1.21. Максименка Романа Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  17 серпня  2009 року.

8.1.22. Тагеєву Наталію Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному   обліку  у   загальноміській   черзі та першочерговому списку з  21 січня  2009 року. 

Як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту: 

8.2.1. Бігун (Радову) Оксану Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 серпня 2008 року.

8.2.2. Железну Наталію Ігорівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 березня 2009 року. 

8.2.3. Цецегову Юлію Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  18 квітня  2001 року. 

8.2.4. Валевач Аллу Михайлівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  17 вересня  2009 року. 

8.3. Як таких, що померли: 

8.3.1. Максимонька Володимира Болеславовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 грудня 2007 року. 

8.3.2. Рудницького Соломона Моісейовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 серпня 1984 року. Дружина забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами. 

8.3.3. Горбаня Валерія Андрійовича, одного, на    квартирному   обліку у загальноміській черзі та першочерговому  списку з 18 травня  1992 року. 

8.3.4. Чиженка Федора Михайловича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, мати, дві дочки), на квартирному обліку  у позачерговому списку учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 18 вересня 1990 року. Мати Чиженок Марія Кирилівна – померла. Дружину та дочку забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами. 

8.4.  На підставі поданих заяв: 

8.4.1. Карпенко Наталію Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 лютого 2008 року. 

8.4.2. Семенець Вікторію Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 травня 2009 року. 

8.5. На  виконання пункту 45 «Порядку виплати грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категоріям осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року № 214: 

8.5.1. Цявку Володимира Івановича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 грудня 2007 року. 

9. Надати дозвіл на ведення самостійного квартирного обліку Чернігівському науково-дослідному експертно-криміналістичному центру МВС України. 

10. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста: 

10.1. Головного управління Національної поліції в Чернігівській області 

Додатково,  на   квартирний   облік   на загальних підставах  з 9 серпня 2004 року зараховано 4 сімʼї, з яких: з до першочергового списку  - 3 сімʼї. 

11. Згідно зі статтею 52 Житлового кодексу Української РСР та  підпунктом 58 «Правил обліку громадян…» надати дозвіл Чернігівському національному технологічному університету на здійснення персонального розподілу дванадцяти службових квартир по вулиці Шевченка, … серед науково-педагогічних працівників з наступним повідомленням у вигляді списку розподілу виконавчому комітету міської ради для видачі ордерів. 

12. Виділити житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери: 

12.1. Альбок Нелі Вікторівні, сімʼя з чотирьох осіб (вона, два сини, дочка),  на   двокімнатну,  без комунальних зручностей, житловою  площею 26,7 кв.м, квартиру № … по 1-му провулку Кривоноса, …. Зареєстровані та проживають у кімнаті № 5, житловою площею 15,9 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Текстильників, …, що має статус соціального житла. На квартирному обліку з 22 лютого 2011 року у позачерговому списку за № 867, у списку сиріт за № 45. Квартира надається на виконання пункту 54 «Правил обліку громадян…» та за пропозицією громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 8 листопада 2018 року в якості тимчасового поліпшення житлових умов. 

13. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання  в тимчасовому житлі до 15 листопада 2019 року: 

13.1. Піун Ользі Олегівні, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), в однокімнатній, без комунальних зручностей,   житловою   площею 13,8 кв.м, квартирі   № …  по  вулиці Толстого, …, будинок  якої   по   вулиці  Зарічній, …  постраждав від пожежі. 

14. На часткову зміну: 

14.1. Підпункт 17.2 пункту 17 рішення виконавчого комітету міської ради від 12 грудня 2017 року № 552 викласти в наступній редакції: 

«17.2. Скасувати підпункт 3.4 пункт 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 15 квітня 2013 року № 93 в частині виділення соціального  житла у комунальній квартирі № … по вулиці Красносільського, …:

17.2.1. Кравченко Маргариті Миколаївні – 1984 року народження, кімната № …, у звʼязку із використанням  соціального житла не за призначенням.

17.2.2. Пузанову Вʼячеславу  Олександровичу – 1986 року народження, кімната № …, у звʼязку із використанням соціального житла не за призначенням.

17.2.3. Бабіній Людмилі Сергіївні – 1987 року народження, кімната №…, у звʼязку із використанням соціального житла не за призначенням.

Управлінню адміністративних послуг міської ради (Овсяник М. К.) зняти з реєстрації за зазначеною адресою: Кравченко Маргариту Миколаївну, Кравченка Дмитра Володимировича – 2015 року народження, Пузанова Вʼячеслава Олександровича, Бабіну Людмилу Сергіївну як таких, що втратили право користування житловим приміщенням». 

14.2. Підпункт 1.1 пункту 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 20 вересня 2018 року № 453 викласти в наступній редакції у звʼязку з виявлено помилкою у технічній документації: «двокімнатну, без комунальних зручностей, квартиру №  … по вулиці Перемоги, …. Надати квартирі статус службової». 

15. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!