Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

1 листопада 2018 року  № 535


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

1.1. Мартиненку Дмитру Юрійовичу для реконструкції власного нежитлового приміщення для улаштування офісних приміщень без змін геометричних параметрів по вул. В’ячеслава Чорновола, будинок 15а, приміщення 24 в м Чернігові.

1.2. Гарбузу Володимиру Володимировичу для  реконструкції власного нежитлового приміщення (квартира № 1) по вул. Івана Мазепи, 4 в м. Чернігові для улаштування магазину непродовольчих товарів з окремим входом за рахунок власної площі.

1.3. Фізичній особі-підприємцю Кислій Тетяні Львівні для реконструкції власного нежитлового приміщення з надбудовою другого поверху для улаштування швейної майстерні по вул. Ремісничій, 55б в м Чернігові.

1.4. Колесник Світлані Анатоліївні для реконструкції існуючого приміщення складу для улаштування автономного джерела теплопостачання по вул. Савчука, 5а в м. Чернігові.

1.5. Шульзі Павлу Миколайовичу, Багмут Марії Василівні  для будівництва житлового будинку на власних земельних ділянках по вул. Гагаріна,  50а, 50б у м. Чернігові.

1.6. Колоток Наталії Володимирівні, товариству з обмеженою відповідальністю «Акватинта» для реконструкції частини приміщення ресторану з будівництвом надбудови і прибудови з улаштуванням автономного джерела теплопостачання на орендованій земельній ділянці по вул. Київській, 12 у м. Чернігові.

1.7. Управлінню патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції для реконструкції з будівництвом третього поверху адміністративної будівлі на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні по вул. Громадській, 66 в м. Чернігові.

2. Скасувати містобудівні   умови   та   обмеження    забудови земельної ділянки від 07.07.2016 № 02-01/77 (зі змінами та доповненнями), які були наданні фізичній особі - підприємцю Колоток Наталії Володимирівні, товариству з обмеженою відповідальністю «Акватинта» для реконструкції частини приміщення ресторану з надбудовою і прибудовою по  вул. Київській, 12 на орендованій земельній ділянці у зв’язку зі зверненням замовників.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


 Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко 

 

 Заступник міського голови – 
     керуючий справами виконкому                                                                          С. І. Фесенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!