Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 листопада 2018 р.

Рішення виконкому "Про надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

1 листопада 2018 року  № 534


Про надання одноразової матеріальної
допомоги при народженні дитини

 

Керуючись підпунктом 1 пункту “а” частини першої статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 21.09.2017 року № 23/VII - 3 зі змінами (№ 27/VII-6), та з метою надання матеріальної підтримки громадянам міста при народженні дитини, покращання демографічних процесів у місті, розглянувши звернення громадян, за рахунок коштів головного розпорядника коштів – виконавчого комітету Чернігівської міської ради, передбачених за КПКВКМБ 0213242 “Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення”, виконавчий комітет міської ради  вирішив:

1. Надати одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини у рамках виконання Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Чернігівської міської ради від 21.09.2017 року № 23/VII -3 зі змінами (№ 27/VII-6), згідно з додатком до цього рішення.

2. Відділу обліку та звітності міської ради (Дедущенко Н. М.) провести виплату одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини у розмірах згідно з додатком до цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ломако О. А.


Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко 

 

 Заступник міського голови – 

керуючий справами виконкому                                                                          С. І. Фесенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!