Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 вересня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

06 вересня 2018 року  № 434

 


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки: 

1.1. Публічному акціонерному товариству «Чернігівобленерго» для будівництва КЛ-10 кВ, КТП-10/0,4 кв 63 кВА, КЛ-0,4 кВ для електропос-тачання швейної майстерні по вул. Енергетиків, 1 в м. Чернігів. 

1.2. Приватному акціонерному товариству «ОЛІМП» для будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями соціально-побутового призначення на суборендованій земельній ділянці по просп. Миру суміжно з автозаправною станцією «САТКО» в м. Чернігові з виділенням черговості будівництва. 

1.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «ВПК- СЕРВІС» для реконструкції орендованої нежитлової одноповерхової будівлі та складських будівель по вул. Любецькій, 28б для  улаштування майстерні за згодою фонду комунального майна Чернігівської міської ради. 

1.4. Стамбурському Владиславу Васильовичу для реконструкції власного магазину непродовольчих товарів по вул. Рокоссовського, . . . для улаштування приміщень для проведення позашкільних занять.

1.5. Ковальчук Ірині Олександрівні для реконструкції власної квартири № . . . по вул. . . ., . . . зі збільшенням загальної площі за рахунок горища в межах квартири для покращання умов проживання. 

1.6. Шульженку Сергію Миколайовичу для реконструкції частини нежитлової будівлі для улаштування кафе з прибудовою та надбудовою по вул. Івана Богуна, . . . на орендованій земельній ділянці.

1.7. Товариству з обмеженою відповідальністю «Медичний центр здоров’я та реабілітації «100 відсотків життя» для реконструкції орендованого нежитлового приміщення по вул. Київській, 14 для улаштування центру медичного обслуговування та консультації.

1.8. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги  по вул. Разіна в м. Чернігів. 

1.9. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги вул. Олександра Молодчого  (від вул. Шевченка до вул. Берегова) в м. Чернігів. 

2. Внести зміни: 

2.1. До пункту 1.3. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18.02.2016 № 62 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакцій: «Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоквартирного житлового будинку № 4/2 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання по вул. Любецькій в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні». 

2.2. До пункту 1.4. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18.02.2016 № 62 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакцій: «Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоквартирного житлового будинку № 4/3 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання по вул. Любецькій в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні». 

2.3. До пункту 1.5. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18.02.2016 № 62 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакцій: «Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоквартирного житлового будинку № 4/4 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі та вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями з автономним джерелом теплопостачання по вул. Любецькій в третьому мікрорайоні житлового району «Масани» у м. Чернігові, на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні». 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



 Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!