Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

19 липня 2018 року  № 354


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Шляхо - будівельне управління № 14» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгівельного та соціального призначення з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі по вул. Красносільського, 59 на орендованих земельних ділянках.

1.2. Комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоквартирного житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями  для розміщення об’єктів соціально-побутового призначення з автономним джерелом теплопостачання по вул. Гетьмана Полуботка, 36, 36а в м. Чернігові на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні, з виділенням пускових комплексів:

перший пусковий комплекс – будівництво багатоквартирного житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі;

другий пусковий комплекс – будівництво вбудовано-прибудованих приміщень для розміщення об’єктів соціально-побутового призначення з автономним джерелом теплопостачання.

1.3. Публічному акціонерному товариству «Чернігівобленерго» для технічного переоснащення ПЛ-10 кВ «РП-16-ТП-361», встановлення розвантажувальної КТП-10/0.4 кВ 160 кВА та будівництво ЛЕП-0.4 кВ для електропостачання приватного будинку по вул. Садовій, 23 в м. Чернігові.

1.4. Підприємству з іноземними інвестиціями «МакДональдз Юкрейн ЛТД» для реконструкції закладу громадського харчування «МакДональдз – Маркет» по вул. Кирпоноса, 34.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко  

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!