Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про гарантування виконання опоряджувальних робіт у квартирах, придбаних для дитячих будинків сімейного типу за рахунок субвенції з державного бюджету"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

19 липня 2018 року  № 347


Про гарантування виконання
опоряджувальних робіт у квартирах,
придбаних для дитячих будинків
сімейного типу за рахунок
субвенції з державного бюджету

 

 

Відповідно до статтей 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Порядком  та умовами надання у 2018 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877, враховуючи гарантійний лист Дудника Євгенія Михайловича - власника квартир вказаних нижче, та Договір підряду від 16.07.2018 року, укладений між ним та ТОВ «Домен-Буд», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Гарантувати перед Чернігівською обласною державною адміністрацією виконання опоряджувальних робіт в повному обсязі, згідно з Переліком внутрішніх опоряджувальних робіт, визначених наказом Мінрегіонбуду від 11.01.2014 року № 2, в квартирах № 1 та № 8, по вул. Стрілецькій, буд. 100 упродовж трьох місяців з дня підписання договору купівлі-продажу вказаних вище квартир, в разі надання субвенцій з державного бюджету для придбання квартир та укладання відповідних договорів купівлі-продажу. 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко       

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!