Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 липня 2018 р.

Рішення виконкому "Про прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

19 липня 2018 року  № 345

 


Про прийняття у комунальну
власність територіальної громади
м. Чернігова об’єктів інженерної
інфраструктури


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 26.10.2017 № 24/VII-10, ід 31.05.2018 № 31/VII-13 та розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної та інженерної  інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- зовнішніх мереж газопостачання, які побудовані при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 101а (будівельний номер 97-№3) по вул. Шевченка у м. Чернігові та перебувають на балансі ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК»;

- зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення, які побудовані у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові» та перебувають на балансі ТОВ «Житлобудсервіс»;

- підвищувальної водопровідної насосної станції по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові, яка побудована у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові» та перебуває на балансі ТОВ «Житлобудсервіс»;

- зовнішніх мереж зливової каналізації в районі розташування житлової забудови по вул. Курсанта Єськова у м. Чернігів,  які перебувають на балансі товариства з обмеженою відповідальністю «Денар-Люкс».

2. Передати:

2.1. У господарське відання:

2.1.1. Комунальному підприємству «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (Малявко С. М.):

- зовнішню мережу водопостачання,  яка побудована у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові», в якості внеску до статутного капіталу у сумі 105170,00 грн.

- зовнішню мережу водовідведення,  яка побудована у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові», в якості внеску до статутного капіталу у сумі 113487,00 грн.

- підвищувальну  водопровідну насосну станцію по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові, яка побудована у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові», в якості внеску до статутного капіталу у сумі 150250,00 грн.

2.1.2. Комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської  міської ради (Волок Р. В.):

- зовнішні мережі зливової каналізації в районі розташування житлової забудови по вул. Курсанта Єськова у м. Чернігів.

2.2. В оперативне управління фонду комунального майна Чернігівської міської ради (Єпінін О. Ю.) зовнішні мережі газопостачання, які побудовані при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 101а (будівельний номер 97-№3) по вул. Шевченка у м. Чернігові з подальшою передачею за договором господарського відання, укладеним з публічним акціонерним товариством «Чернігівгаз» (Ярова А. А.).

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко      

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!