Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 червня 2018 р.

Рішення виконкому "Про надання згоди на створення об’єкта інженерно-транспортної інфраструктури та благоустрою"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

7 червня  2018 року                                                                                                             №  247


Про надання згоди на створення
об’єкта інженерно-транспортної
інфраструктури та благоустрою

 

Керуючись підпунктом 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова, затвердженим рішенням  міської ради від       29 червня 2017 року № 21/VІІ-13, розглянувши лист товариства з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» від 30.05.2018 № 01-06/723, а також пропозиції управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, виконавчий комітет міської ради вирішив:         

1. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» (Інвестору) за власні кошти здійснити проектування та подальшу реалізацію проекту «Влаштування водовідведення з благоустроєм прибудинкової території між житловими будинками № 21 та № 17 по проспекту Миру у м. Чернігові» з наступною передачею об’єкта інженерно-транспортної інфраструктури та благоустрою у комунальну власність територіальної громади міста Чернігова.

2. Функції замовника з проектування та реалізації проекту, визначеного в пункті 1 цього рішення, покласти на управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.).

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) забезпечити укладання необхідних договорів з Інвестором та вчинення дій, спрямованих на виконання цього рішення.

4. Відповідно до пункту 5.2. Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова зменшити величину пайової участі (внеску) товариства з обмеженою відповідальністю «Основа-Буд-7» у розвитку інфраструктури міста на суму кошторисної вартості об’єкта інженерно-транспортної інфраструктури та благоустрою при створенні ним інших об’єктів будівництва, після надання згоди на передачу об’єкта інженерно-транспортної інфраструктури та благоустрою в комунальну власність територіальної громади міста Чернігова.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників  міського голови відповідно до розподілу функціональних повноважень.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко

  

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!