Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 травня 2018 р.

Рішення виконкому "Про передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

17 травня 2018 року  № 218

 


Про передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів інженерної інфраструктури


Відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Положенням про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженим рішенням Чернігівської міської ради від 06.03.2014 (39 сесія 6 скликання), беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 29.03.2018 № 29/VII-3 та розглянувши матеріали комісії з питань передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної  інфраструктури, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити акти приймання-передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова, що додаються:

- зовнішньої мережі зливової каналізації, прокладеної під землею,  яка побудована при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/6 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, 15 та перебуває на балансі ТОВ «ОСНОВА-БУД-7»;

- внутрішньоквартального проїзду,  який побудований при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/1 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, 15 та перебуває на балансі ТОВ «ОСНОВА-БУД-7».

2. Передати у господарське відання комунальному підприємству «АТП-2528» Чернігівської  міської ради (Волок Р. В.):

- зовнішню мережу зливової каналізації, прокладену під землею,  яка побудована при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/6 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Незалежності, 15;

- внутрішньоквартальний проїзд,  який побудований при будівництві багатоквартирного житлового будинку № 8/1 (будівельний номер) у третьому мікрорайоні житлового району «Масани», що знаходиться за адресою:  м. Чернігів, вул. Незалежності, 15.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко         

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!