Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 травня 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові»"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

11 травня 2018 року  № 206


Про внесення змін до рішення виконавчого
комітету Чернігівської міської ради
від 24 травня 2011 року № 143
«Про Порядок користування об’єктами
благоустрою у м. Чернігові»

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», з метою посилення контролю за станом благоустрою в місті та упорядкування користування об’єктами благоустрою, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143 «Про Порядок користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові» та викласти пункт 6 в наступній редакції: 

«6. Визначити уповноваженим органом з питань користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові комунальне підприємство «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Гоголь М. О.), контролюючим органом – комунальне підприємство «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.)».

2. Внести зміни до Порядку користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 травня 2011 року № 143, що додаються. 

3. Комунальному підприємству «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Старіков Р. М.) протягом місяця з моменту набуття чинності цього пункту рішення передати укладені договори та інші матеріали з питань користування об’єктами благоустрою м. Чернігова комунальному підприємству  «Паркування та  ринок»  Чернігівської   міської ради    (Гоголь М.О.).

4. Комунальному підприємству «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради (Гоголь М. О.):

4.1. забезпечити внесення відповідних змін до договорів, визначених пунктом 3 цього рішення;

4.2. вжити заходів щодо кадрового та організаційного забезпечення виконання Комунальним підприємством «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради переданих функцій. 

5. Встановити, що в актах виконавчого комітету Чернігівської міської ради, якими до моменту прийняття цього рішення визначені повноваження комунального підприємства «Зеленбуд» Чернігівської міської ради у сфері залучення до пайової участі в утримання об’єкту благоустрою, замість словосполучення «комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради» читати  «комунальне підприємство «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради» у відповідних відмінках.

6. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення.  

7. Це рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення, крім положень щодо визначення уповноваженим органом з питань користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові комунального підприємства «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради в пункті 1 цього рішення, пунктів 3, 4, 5 цього рішення, абзацу 2 пункту 1.4. Порядку користування об’єктами благоустрою у м. Чернігові, які набирають чинності через три місяці з моменту оприлюднення.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.



    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко    

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!