Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 березня 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, видачу ордерів"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 березня 2018 року  № 125

 


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити згідно зі статтею 54 Житлового кодексу Української РСР – 

Супрун  Валентині   Григорівні,   сімʼя з двох осіб (вона, син – 1980 року народження), кімнату № …, житловою площею 11,3 кв.м, комунальної квартири № …по вулиці Волковича, …. Проживають в кімнаті № …, житловою площею 20,4 кв.м, цієї ж квартири.

2.  Дати дозвіл на повторне заселення військовій частині Т0500: 

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 30,7 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службової двокімнатної квартири № …, житловою площею 22,8 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …;

- службових кімнат №№ …, …, житловою площею 23,9 кв.м,  по вулиці Івана Мазепи, …/…. 

3. Змінити статус: 

3.1. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради 

3.1.1.  Службової   двокімнатної,  житловою площею 27,5 кв.м, квартири № … по вулиці Генерала Пухова, …, корпус …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Гученко Любовʼю Олексіївною, сімʼя з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, онук). 

3.2. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області

Службової однокімнатної, житловою площею 13,8 кв.м, квартири № … по вулиці Нафтовиків, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Казновецьким Любомиром Михайловичем,  одним. 

4. Поставити на квартирний облік: 

4.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку: 

4.1.1. Іванова Володимира Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина,  син), який мешкає в однокімнатній, житловою площею 19,8 кв.м, квартирі № … по вулиці Льотній, … (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебував   на квартирному  обліку в управлінні МВС України  в Чернігівській області на загальних підставах  з  18 травня 1987 року.    У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. 

4.1.2. Сигору Наталію Володимирівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 квітня 2013 року. Включити до першочергового списку як сім’ю, що виховує дитину- інваліда. 

4.1.3. Голуб Ольгу Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), яка мешкає   у двокімнатній, житловою площею 30,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Мстиславській, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: мати, брат -1971 року народження (різностатевість). 

4.1.4. Партико Надію Миколаївну, сім’я з чотирьох осіб (вона,  три сини), яка мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 18,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Толстого, …, де ще зареєстровано та проживає колишній чоловік (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…» як багатодітну сім’ю.

 4.1.5. Кузьменко Наталію Василівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 грудня 1993 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового  списку  згідно з пільгою сина -  учасника бойових дій. 

4.1.6. Литовченка  Романа Сергійовича, одного,  який мешкає в однокімнатній, житловою площею 16,7 кв.м, квартирі № … по вулиці Волковича, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку  як  учасника бойових дій . 

4.1.7. Соболева Олексія Михайловича, одного, який мешкає у приватній двокімнатній, житловою площею  20 кв.м, квартирі № … по вулиці Святомиколаївській, …, де ще зареєстровано та проживає  чотири особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

4.1.8. Шльончика Сергія Миколайовича, сім’я з   чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),  який  мешкає у службовій двокімнатній, житловою площею 22,5 кв.м,  квартирі №  … по вулиці Гагаріна, … (відсутність житла). Перебував   на квартирному  обліку в управлінні МВС України  в Чернігівській області на загальних підставах  з  15 лютого 2006  року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. 

4.2. Включити до позачергового списку: 

4.2.1. Хлюпо Володимира Анатолійовича, сім’я  з двох осіб (він, дочка), який мешкає  в однокімнатній, житловою площею 17,4 кв.м,  квартирі №… по вулиці Всіхсвятській, …, де   ще   зареєстровано та  проживає   дві   особи (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах  з 14 березня 1991 року  та в позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців   з 3 січня  2006 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7  поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

4.2.2. Крупку Михайла Вікторовича, сім’я з шести осіб (він, два сини, невістка, два онуки), який мешкає у двокімнатній квартирі, житловою площею 29,1 кв.м, квартирі № … по вулиці  Волковича, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України  в  Чернігівській    області на  загальних   підставах з 9 червня 1983 року та в позачерговому списку як учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС  (2 категорія)  з 22 грудня 1991 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7  поставити на квартирний облік за місцем проживання з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. 

5. Відмовити у постановці на квартирний облік до загальноміської черги та  першочергового списку:                 

5.1.1. Кудрі Сергію Петровичу, одному,  який зареєстрований та мешкає у двокімнатній, житловою площею 30,0 кв.м, квартирі № … по вулиці Курсанта Єськова, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, мати,  як такому, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами. 

5.1.2. Цапіву Олексію Орестовичу, одному, який  зареєстрований та мешкає   за договором найму у приватній двокімнатній, житловою площею 31,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Рокоссовського, …,  де ще зареєстровано та проживає дві особи,  як такому,  що згідно з підпунктом 5 пункту 13 «Правил обліку громадян …» не має п’ять років проживання за  договором найму. 

5.1.3. Макієнко Юлії Валеріївні, сім’я з двох осіб (вона, сестра), яка зареєстрована та проживає  в однокімнатній, житловою площею 16,5 кв.м, квартирі № … по вулиці Захисників України, …, як таким, що не перебували  на квартирному обліку у складі сім’ї  батька – Макієнка Валерія Олександровича, що помер 27 вересня 2012 року (заява щодо  включення їх  до складу сім’ї та протоколи відсутні). Перебував на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах з 17 січня 1991 року, один. 

6. Внести зміни до складу сім’ї: 

6.1. Гусейн Валентини Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку  у загальноміській черзі з 21 червня 2010 року. На підставі поданої заяви та у зв’язку з тим, що Гусейн Валентина Володимирівна, її син – Мирослав виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту, квартирну справу переоформити на сина – Бабенка Віктора Олексійовича,  одного,   залишивши  у   загальноміській   черзі з 21 червня 2010 року, та виключити з першочергового списку як такого, що втратив пільгу. 

6.2. Англіковської Ганни Михайлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік,  син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 червня 1989 року. На підставі поданої заяви та у зв’язку з розірванням шлюбу виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка – Англіковського Олександра Леонідовича.

6.3. Скварського Віталія Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,  дочка,  син), на   квартирному   обліку у   загальноміській   черзі з 23 жовтня 2004 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї дочку дружини як таку, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту,  та  у зв’язку з розірванням шлюбу розділити квартирну справу на: Скварського Віталія Михайловича, одного,  та колишню дружину  - Яковець Марину Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, син), залишити у загальноміській черзі з 23 жовтня 2004 року. 

6.4. Кожевнікової Лідії Федорівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  29 квітня 1983 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Кожевнікову Лідію Федорівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син),  та дочку – Кожевнікову Тетяну Сергіївну, одну, включити до загальноміської черги з дня подачі заяви про включення  її до складу сім’ї матері, а саме – 8 жовтня 1987 року. 

6.5. Хрустальова В’ячеслава Івановича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у   загальноміській черзі   та  першочерговому списку  з 17 березня 2014 року.  На  підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина -  Богдана, 2016 року народження. 

6.6. Гученко Зінаїди Михайлівни, сім’я з семи осіб (вона, чоловік,  три дочки, онук, онука), на квартирному обліку з 19 жовтня 1983 року у  загальноміській черзі та першочерговому списку з 6 лютого 1992 року. Виключити зі складу сім’ї   чоловіка – Гученка Павла Олексійович у зв’язку зі смертю. 

6.7. Тетерятнікової Ніни Юріївни, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 1993 року. У зв’язку зі смертю Тетерятнікової  Ніни Юріївни, квартирну справу переоформити на сина – Тетерятнікова В’ячеслава Борисовича, сім’я з двох осіб (він, брат). 

6.8. Кедровської Надії Тихонівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 березня 1986 року. У зв’язку зі смертю  Кедровської  Надії Тихонівни, квартирну справу переоформити на сина – Дикого Владислава Борисовича, сім’я з двох осіб (він, син). 

6.9. Гнатюка Сергія Володимировича, сім’я з чотирьох осіб (він, три брати), на квартирному обліку з 20 лютого 1989 року  у загальноміській черзі та першочерговому списку. Виключити зі складу сім’ї брата – Гнатюка Андрія Володимировича у зв’язку зі смертю. 

6.10. Черниченка Олександра Васильовича, сім’я з  чотирьох осіб (він, мати, дочка, племінниця), на квартирному обліку у списках переселенців з радіоактивно забрудненої зони з 17 червня1991 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку. 

6.11. Шльончика Сергія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 лютого 2006 року.  На підставі поданої заяви  включити до складу сім’ї дочку – Катерину, 2013 року народження. 

6.12. Крупка Михайла Вікторовича, сім’я з семи осіб (він, дружина два сини, невістка, два онуки), який мешкає у двокімнатній квартирі, житловою площею 29,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Волковича, … У зв’язку з розірванням шлюбу та на підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї колишню дружину  - Крупку Галину Павлівну.    

6.13. Мартиненко Катерини Антонівни, сім’я з п’яти осіб (вона, син, невістка, онук, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія) з 18 червня 2007 року. У зв’язку зі смертю Мартиненко Катерини Антонівни квартирну справу переоформити на сина – Мартиненка Олександра Павловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син). У зв’язку з втратою пільги перевести до загальноміської черги з 18 червня 2007 року. 

7. Виключити із позачергового  списку як таких, що втратили пільгу у звʼязку зі смертю: 

7.1. Мартиненко Катерину Антонівну, сім’я з п’яти осіб (вона, син, невістка, онук, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія) з 18 червня 2007 року.

 8. Зняти з квартирного обліку: 

8.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення: 

8.1.1. Костенка Петра Івановича, сім’я з двох осіб  (він, син), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців  запасу з 20 липня 1998 року. 

8.1.2. Огієнко Ніну Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини), на квартирному обліку  з 21 грудня 2000 року у загальноміській черзі  та першочерговому списку. 

8.1.3. Коваля Сергія Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 березня 2013 року. 

8.1.4. Алексеєнко Ірину Юріївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 лютого 1993 року та у першочерговому списку з 15 березня 1993 року. 

8.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту: 

8.2.1. Райського Володимира Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18  жовтня 2000 року. 

8.3. Як таких, що померли: 

8.3.1. Самойленка Володимира Івановича,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 вересня 2000 року. Дружину та сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами. 

8.3.2. Надточія  Олександра Олексійовича, одного, на квартирному обліку  у загальноміській черзі з  13 липня 1996 року. 

8.4. Згідно з поданою  заявою: 

8.4.1. Отрошка Олега Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 2004 року. 

9. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста: 

9.1. Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області: 

На квартирний  облік  на загальних  підставах  15 червня 1986 року до 30 жовтня 2017 року зараховано  82  сімʼї,  з  яких: до першочергового списку – 35 сімей, до позачергового списку – 2 сім’ї.

У звʼязку з відсутністю поновлених довідок у квартирних справах тимчасово не затверджувати на квартирному обліку сімʼї: Сусленко О. А., Лобаса А. О., Лопатенка О. М., Азбукіну В. І., Грабіну В. В., Герасименка Р. І.,  Божинова О. О.,    Нестеренко Ю. В.,   Науменка О. В.,  Кравченко Л. І.,   Дударя О. В., Протченка О. С., Бєлозор О. В., Яриловця Є. В., Пузирного А. О.

9.2. Чернігівської виробничої дільниці виробничого підрозділу Дарницької дистанції електропостачання регіональної філії «Південно-Західна залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця»

 На  квартирний   облік   на загальних  підставах  з  2 лютого 1995 року  до 20 грудня 2016 року   зараховано дві сім’ї, з яких:  до першочергового списку – 1 сімʼю, до позачергового списку – 1 сімʼю.                   

10. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери: 

10.1. Управління Служби безпеки України в Чернігівській області: 

10.1.1. Лобур Максиму Миколайовичу на службову трикімнатну, житловою площею 42,8 кв.м, квартиру № … по вулиці О. Кошового, … на сімʼю з пʼяти осіб (він, дружина, син, дві дочки дружини). Зареєстровані та проживають по вулиці Стрілецькій, … – гуртожиток. Має пільгу учасника бойових дій. 

10.1.2. Яровому Олександру Юрійовичу на службову двокімнатну, житловою площею 29,9 кв.м, квартиру № … по вулиці Красносільського, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровані та проживають у трикімнатній, житловою площею 35,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Елеваторній, …, де залишається проживати сімʼя з трьох осіб. Має пільгу учасника бойових дій. 

10.1.3. Дуді Євгену Вікторовичу на службову двокімнатну, житловою площею 29,2 кв.м, квартиру №… по вулиці Котляревського, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, дочка). Зареєстровані та проживають у чотирикімнатному, житловою площею 47,0 кв.м, будинку № … по провулку Гомельському, де залишається проживати сімʼя з пʼяти осіб. Має пільгу учасника бойових дій. 

10.2. Військової частини Т0500: 

10.2.1. Мостовому Олексію Миколайовичу на службові кімнати №№ …, …, житловою площею 23,9 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, …/… на сімʼю з трьох осіб (він, дружина,  син).  Зареєстровані та проживають по вулиці Івана Мазепи, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій. 

10.2.2. Чуджановському Максиму Яковичу на службову двокімнатну, житловою площею 22,8 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, … на сімʼю з чотирьох осіб (він, дружина, син та дочка дружини). Зареєстровані та проживають у  службовій однокімнатній, житловою площею 13,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Івана Мазепи, …. Має пільгу учасника бойових дій. 

10.2.3. Мітусу Михайлу Михайловичу  на службову двокімнатну, житловою площею 30,7 кв.м, квартиру № … по вулиці Івана Мазепи, … на сімʼю з трьох осіб (він, дружина, син). Зареєстровані та проживають у трикімнатній, житловою площею 43,2 кв.м, квартирі № … по вулиці Доценка, …, де залишається проживати  сімʼя з шести осіб. 

11. На часткову зміну:

11.1. Підпункт 11.1 пункту 11 рішення виконавчого комітету  міської ради від 15 лютого 2018 року № 82 викласти в такій редакції: «Ануфрієву Олександру Володимировичу,  4 квітня 1995 року народження,   кімнату  літ.4, житловою площею 23,6 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку як дитина, позбавлена батьківського піклування,  з 16 грудня 2011 року за № 925 та за № 1 у віковій категорії 18-23 роки. Зареєстрований у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, 33».

11.2. Підпункт 11.2 пункту 11 рішення виконавчого комітету  міської ради від 15 лютого 2018 року № 82 викласти в такій редакції: «Тимошенко Валерії Валеріївні, 22 листопада 1995 року народження, кімнату літ.8,  житловою площею  13,5 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі  у позачерговому списку  як сирота, з 20 лютого 2012 року за № 939 та за № 4 у віковій категорії 18-23 роки. Зареєстрована в однокімнатній, житловою площею 15,3 кв.м, квартирі  № … по вулиці Любецькій, …, де зареєстровано та проживає сімʼя з пʼяти осіб».

11.3. Підпункт 11.3 пункту 11 рішення виконавчого комітету  міської ради від 15 лютого 2018 року № 82 викласти в такій редакції: «Ткаченко Сніжані Валеріївні, 31 грудня 1995  року народження,   кімнату літ.7, житловою площею 11,8 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, одній, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому    списку   як  дитина, позбавлена  батьківського   піклування,  з  20 лютого 2012  року за   № 940 та за № 5 у віковій категорії 18-23 роки. Зареєстрована  по вулиці Гагаріна, … і тимчасово виписана на час навчання до міста Харкова».

12. Скасувати абзац 2 пункту 3.2   рішення виконавчого   комітету міської ради   від 18 листопада 2008 року № 296 щодо  постановки на квартирний облік та включення до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців Хлюпи Володимира Анатолійовича згідно із його заявою. 

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко 

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!