Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 лютого 2018 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2018 року  № 94


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

1.1. Управлінню Служби безпеки України в Чернігівській області для реконструкції власної адміністративної будівлі з будівництвом надбудови четвертого поверху по вул. Шевченка, 28.

1.2. Опарію Олександру Михайловичу для реконструкції власного приміщення приймального пункту магазину непродовольчих товарів з будівництвом прибудови торгового залу та улаштуванням окремих входів по вул. Рокоссовського, 26  на орендовані земельній ділянці.

1.3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги вул. Шевченка в м.Чернігів з виділенням черговості:

перша черга - від вул. Олега Міхнюка до вул. Олександра Молодчого - проїзна частина;

друга черга - від вул. Олега Міхнюка до вул. Рокоссовського – тротуар.

1.4. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту дороги по пров. Слобідський в м. Чернігів.

1.5. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту дороги по вул. Гастелло в м. Чернігів.

1.6. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту дороги по вул. Курська в м. Чернігів.

1.7. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту перехрестя вулиці Попудренка та проспекту Перемоги в м. Чернігів.

1.8. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту парку ім. Коцюбинського в м. Чернігові.

2. Внести зміни:

2.1. До пункту 1.6. рішення виконавчого комітету  Чернігівської міської ради від 12 липня 2017 року № 298  «Про затвердження та надання місто-будівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції: «Товариству з обмеженою відповідальністю «АТБ – торгстрой»» для реконструкції нежитлового приміщення з будівництвом прибудов для улаштування магазину продовольчих та непродовольчих товарів по вул. Доценка, 6 на орендованій земельній ділянці».

2.2. На виконання рішення Управління Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області від 16.01.2018 № 2 внести зміни до пункту 10 розділу «Загальні дані»  та пунктів 3, 4, 6 розділу « Містобудівні умови та обмеження» містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/145 наданих комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради  для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 12 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення офісів та приміщень побутового обслуговування з автономним джерелом теплопостачання по вул. Курсанта Єськова на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні з виділенням пускових комплексів:

перший пусковий комплекс –  будівництво багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі;

другий пусковий комплекс - будівництво вбудовано-прибудованих приміщень для розміщення офісів та приміщень побутового обслуговування з автономним джерелом теплопостачання.

2.3. На виконання рішення Управління Державної архітектурно-будівельної Інспекції у Чернігівській області від 16.01.2018 № 3 внести зміни до пункту 10 розділу «Загальні дані» та пунктів 3, 4, 6 розділу « Містобудівні умови та обмеження» містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від  23.09.2015 № 02-01/146 наданих комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 13 (будівельний номер) з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення об’єкта громадського харчування з автономним джерелом теплопостачання по вул. Курсанта Єськова на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні з виділенням пускових комплексів:

перший пусковий комплекс –  будівництво багатоповерхового житлового будинку з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі;

другий пусковий комплекс - будівництво вбудовано-прибудованих приміщень для розміщення об’єкта громадського харчування з автономним джерелом теплопостачання.

 2.4. До пункту 1.13. рішення виконавчого комітету  Чернігівської міської ради від 18 січня 2018 року № 44 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакції:  «Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для     капітального  ремонту   ділянки  дороги   по     вул. Героїв Чорнобиля  в м. Чернігів з виділенням черговості:

перша черга – проїзна частина;

друга черга – тротуар».

2.5. До пункту 1.15. рішення виконавчого комітету  Чернігівської міської ради від 18 січня 2018 року № 44 «Про затвердження та надання містобудівних умов  і  обмежень  забудови земельних   ділянок»  та викласти в такій редакції:

«Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги по вул. Івана Мазепи (від просп. Миру до вул. Реміснича) в м. Чернігів з виділенням черговості:

перша черга – проїзна частина;

друга черга – тротуар».

2.6. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету  Чернігівської міської ради від 6 грудня 2016 року № 545 «Про затвердження та надання містобудівних умов  і  обмежень  забудови земельних   ділянок»  та викласти в такій редакції: «Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради для капітального ремонту ділянки дороги  вул. Київська (від просп. Миру до вул. Довженка)в м. Чернігів з виділенням черговості:

перша черга – проїзна частина;

друга черга – тротуар».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!