Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
19 лютого 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016–2020 роки"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2018 року  № 89


Про внесення змін та доповнень до Програми
підтримки учасників антитерористичної операції та
членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на
2016–2020 роки

 

Керуючись частиною 2 статті 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та з метою підвищення рівня соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей, підтримання їх належного морально–психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування з міжнародними, регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО та членів їх сімей, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Погодити зміни та доповнення до Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016–2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 31 березня 2016 року № 6/VII - 3 "Про Програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2016–2020 роки" (далі - Програма) та викласти її в новій редакції, що додається. 

2. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи міської ради (Ткач А. В) внести зміни та доповнення до Програми на розгляд Чернігівської міської ради.  

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!