Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 лютого 2018 р.

Рішення виконкому "Про внесення змін до договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Чернігові"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2018 року  № 76


Про внесення змін до договору
про надання послуги з управління
багатоквартирним будинком у м. Чернігові

 

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 7, 12 та 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150, та враховуючи звернення управляючої компанії – товариства з обмеженою відповідальністю «Майас Сілтумс» від 09 лютого 2018 року № 126, виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Внести зміни до форми договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Чернігові, затвердженої рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28 листопада 2016 року № 530 «Про призначення управителя багатоквартирних будинків», а саме: доповнити пункт 5 договору, яким визначено обов’язки кожного зі Співвласників багатоквартирного будинку, підпунктом 9 наступного змісту:

« 9) відшкодовувати Управителю витрати останнього зі сплати за спожиту співвласниками багатоквартирного будинку електроенергію в наступному порядку:

- Управитель до 10 числа виставляє рахунки Співвласникам  багатоквартирного будинку щодо відшкодування витрат зі сплати електроенергії, спожитої Співвласниками багатоквартирного будинку за показами загальнобудинкового лічильника електроенергії, з урахуванням площі приміщень, закріплених за Співвласником багатоквартирного будинку, або приміщень, які належать на праві власності Співвласнику багатоквартирного будинку за конкретним особовим рахунком, та з урахуванням кількості осіб, зареєстрованих в приміщеннях, закріплених за Співвласником багатоквартирного будинку або приміщень, які належать на праві власності Співвласнику багатоквартирного будинку за конкретним особовим рахунком, якщо інший порядок відшкодування Управителю витрат зі сплати електроенергії, спожитої Співвласниками багатоквартирного будинку, не передбачений рішенням загальних зборів Співвласників багатоквартирного будинку.

- Співвласники багатоквартирного будинку не пізніше 20 числа поточного місяця здійснюють оплату вищевказаних рахунків.». 

2. Начальнику управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Куцу Я. В. внести відповідні зміни до діючих договорів про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Чернігові шляхом укладення додаткових угод до них, та встановити, що дія цих додаткових угод поширюється на правовідносини, що виникли з 01 грудня 2016 року.  

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!