Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 січня 2018 р.

Рішення виконкому "Про будівництво автомобільної дороги для під’їзду з вулиці Івана Мазепи до житлового району по вулиці Текстильників"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

4 січня 2018 року  № 1


Про будівництво автомобільної дороги
для під’їзду з вулиці Івана Мазепи
до житлового району
по вулиці Текстильників

 

Відповідно до статті 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 50 Статуту територіальної громади міста Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 11 жовтня 2007 року (21 сесія 5 скликання), Положення про громадські слухання у м. Чернігові, затвердженого рішенням міської ради від 29 жовтня 2009 року (43 сесія 5 скликання), та враховуючи рішення № 1 громадських слухань членів територіальної громади міста Чернігова на тему: «Обговорення будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вулиці Івана Мазепи до житлового району по вулиці Текстильників згідно з техніко-економічним обґрунтуванням, затвердженим рішенням міської ради від 29 вересня 2011 року (13 сесія 6 скликання)», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Будівництво автомобільної дороги для під’їзду з вулиці Івана Мазепи до житлового району по вулиці Текстильників здійснювати згідно з техніко-економічним обґрунтуванням, затвердженим рішенням міської ради від 29 вересня 2011 року (13 сесія 6 скликання).

2. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) оприлюднити це рішення на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради та в засобах масової інформації протягом двох тижнів з дня його прийняття.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок  


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!