Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 грудня 2017 р.

Рішення виконкому "Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету міста Чернігова та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

12 грудня 2017 року  № 537


Про встановлення розміру кошторисної
заробітної плати, який враховується
при визначенні вартості будівництва
(нового будівництва, реконструкції,
реставрації, капітального ремонту,
технічного переоснащення) об’єктів,
що споруджуються за рахунок коштів
бюджету міста Чернігова та коштів
підприємств, установ, організацій, що
належать до комунальної власності
територіальної громади міста

 

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20 жовтня 2016 року № 281 «Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів» зі змінами та керуючись частиною 1 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Прийняти для розрахунку вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету міста Чернігова та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, дані наступних підрядних організацій:

- Комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради;

- Товариство з обмеженою відповідальністю «ФІРМА «МЖК-СЕРВІС»;

- Товариство з обмеженою відповідальністю «Шляхо-будівельне управління № 14». 

2. Встановити розмір кошторисної заробітної плати на 2018 рік при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету міста Чернігова та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, у розмірі 7175,00 грн, що відповідає середньому розряду складності робіт 3,8. 

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 5 жовтня 2017 року № 437 «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються за рахунок коштів бюджету міста Чернігова та коштів підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста». 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!