Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

16 листопада  2017 року                                                                                                   № 527


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень 
забудови земельних ділянок


Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити  та  надати  містобудівні   умови   і    обмеження    забудови земельних ділянок: 

1.1. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для будівництва спортивного залу для загальноосвітнього навчального закладу      № 11 по просп. Миру, 137 в м. Чернігові на земельній ділянці, яка надана в постійне користування. 

2. Внести зміни:

2.1. До містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 23.09.2015 № 02-01/143, а саме до пунктів 7, 9  розділу «Загальні дані», наданих  для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 10 (будівельний номер) по вул. Курсанта Єськова з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення магазину продовольчих товарів з автономним джерелом теплопостачання на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні комунального підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради, та викласти пункти в такій редакції: для будівництва багатоквартирних житлових будинків із вбудовано - прибудованими приміщеннями.

2.2. До містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 23.09.2015 № 02-01/144, а саме до пунктів 7, 9  розділу «Загальні дані», наданих  для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 11 (будівельний номер) по вул. Курсанта Єськова з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення магазину продовольчих товарів з автономним джерелом теплопостачання на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні комунального підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради, та викласти пункти в такій редакції: для будівництва багатоквартирних житлових будинків із вбудовано - прибудованими приміщеннями.

2.3. До містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 23.09.2015 № 02-01/145, а саме до пунктів 7, 9  розділу «Загальні дані», наданих  для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 12 (будівельний номер) по вул. Курсанта Єськова з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення магазину продовольчих товарів з автономним джерелом теплопостачання на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні комунального підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради, та викласти пункти в такій редакції: для будівництва багатоквартирних житлових будинків із вбудовано - прибудованими приміщеннями.

2.4. До містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки від 23.09.2015 № 02-01/146, а саме до пунктів 7, 9  розділу «Загальні дані», наданих  для будівництва багатоповерхового житлового будинку № 13 (будівельний номер) по вул. Курсанта Єськова з автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі, з вбудовано-прибудованими приміщеннями для розміщення магазину продовольчих товарів з автономним джерелом теплопостачання на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні комунального підприємству «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради, та викласти пункти в такій редакції: для будівництва багатоквартирних житлових будинків із вбудовано - прибудованими приміщеннями.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Атрощенка О. А.


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!