Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2017 р.

Рішення виконкому "Про погодження змін до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

16 листопада  2017  року               № 520


Про погодження змін до Програми розвитку 
міжнародних відносин міста Чернігова
та сприяння залученню інвестицій 
на 2018-2019 роки


Відповідно до частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», враховуючи рішення Чернігівської міської ради від 26 жовтня  2017 року № 24/VІІ-17 "Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради", виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Погодити внесення змін до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки та викласти розділ 9 в наступній редакції: «Виконавцями заходів Програми є виконавчий комітет міської ради (відділ міжнародних відносин) та управління економічного розвитку міста міської ради. До виконання окремих заходів можуть залучатися інші структурні підрозділи міської ради, а також інші підприємства, установи і організації. Контроль за виконанням цієї Програми здійснює Чернігівська міська рада».

2. Додаток до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки «Кошторис витрат на реалізацію заходів Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки» викласти в редакції, що додається.

3. Управлінню стратегічного розвитку міста міської ради         (Атрощенко Б.Ф.) внести зміни до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2018-2019 роки на розгляд сесії міської ради.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шевченка О.В., заступника міського голови Ломако О. А.  



Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!