Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 жовтня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

5 жовтня 2017 року                                                                                                    № 431


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів 

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив: 

1. Змінити статус: 

1.1. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради 

кімнати № …, житловою площею 23,8 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Поліщук Оленою Олексіївною, одною. 

1.2. За клопотанням Державної установи «Чернігівська виправна колонія (№ 44)» 

службової трикімнатної, житловою площею 39,8 кв.м, квартири № … по вулиці Рокоссовського, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній Полозом Володимиром Івановичем, сімʼя з чотирьох осіб (він, дружина, син, онук). 

2. Поставити на квартирний облік: 

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку: 

2.1.1. Іллюшу Ларису Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), яка мешкає  у приватизованій  комунальній квартирі  № …, житловою площею 13,4  кв.м,   по вулиці Ушинського, … (відсутність середнього розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи в управлінні МВС України  в   Чернігівській   області   на   загальних підставах з 29 листопада 2001  року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. 

2.1.2. Усік Юлію Сергіївну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, … (відсутність житла). 

2.1.3. Турецького Вячеслава Вікторовича, одного, який зареєстрований та мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, …/… (відсутність  житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію». 

2.1.4. Бондареву-Цявку Марію Валеріївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка) яка зареєстрована та мешкає в однокімнатній, житловою площею 17,2 кв.м, квартирі № … по проспекту Перемоги, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.               

2.1.5. Бойка Сергія Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), який мешкає у приватизованій трикімнатній , житловою площею 39,8 кв.м, квартирі № … по вулиці Котляревського, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: батько, мати,  брат (відсутність мінімального  розміру житлової площі). 

2.1.6. Горбачова Олексія Юрійовича, одного, який зареєстрований та мешкає  у гуртожитку по вулиці Гончій, …/… (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію». 

2.1.7. Качанка  Олександра Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який мешкає у приватній однокімнатній, житловою площею 19,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Пушкіна, … (відсутність мінімального розміру житлової площі). 

2.1.8. Фесенка Андрія Миколайовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який зареєстрований та мешкає  за договором піднайму в однокімнатній,  житловою площею 18,1 кв.м, квартирі № … по вулиці Шевченка, … (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій. 

2.2. Включити до позачергового списку: 

2.2.1. Пономаренко Людмилу Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), зареєстрована та мешкає за договором піднайму  у двокімнатній, житловою площею 30,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Курсанта Єськова, … (відсутність житла). Включити до списку інвалідів війни та сімей загиблих військово-службовців. 

2.2.2. Скрипку Анатолія Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина,  два сини),  який  зареєстрований та  мешкає у гуртожитку  по вулиці Єлецькій, …/… (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку  за місцем роботи  в управлінні МВС  України в Чернігівській області  на загальних підставах з 23 жовтня 1993 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання  до загальноміської черги  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. На підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців. 

2.2.3. Ярмака Миколу Борисовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному   обліку  у  загальноміській черзі  та у першочерговому списку з 17 березня 2003 року. У зв’язку з отриманням інвалідності та на підставі поданої  заяви  включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців. Виключити із першочергового списку. 

2.2.4. Олійніченка Павла Васильовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській   черзі  та   першочерговому списку як учасник бойових дій з 16 червня 2016 року. У зв’язку з отриманням інвалідності  та на підставі поданої заяви включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців. Виключити із першочергового списку. 

2.2.5. Бунякіна В’ячеслава Миколайовича, молодого фахівця,  одного, який мешкає у гуртожитку по проспекту Миру, … (відсутність житла).

3. Відмовити у постановці на квартирний облік до позачергового списку Макарову Дмитру Євгенійовичу, одному, який зареєстрований та мешкає у приватизованій трикімнатній, житловою площею 42,4 кв.м, квартирі № … по вулиці Гончій, …, де ще зареєстровано дві особи: мати, сестра, як такому, що забезпечений житловою площею  згідно з діючими нормами. 

4. Внести зміни до складу сім’ї: 

4.1. Галаніної Катерини Валеріївни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 15 грудня 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина -  Ахадова Даніїла Володимировича та змінити прізвище «Галаніна» на «Ахадову» у зв’язку з укладанням шлюбу. 

4.2. Скорини Раїси Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 31 липня 2006 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Коновал Аллу Валентинівну. 

4.3. Коваленка Олега Прохоровича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),  на   квартирному  обліку   у  загальноміській черзі з 18 квітня 1994 року. У зв’язку зі смертю Коваленка Олега Прохоровича квартирну справу переоформити  на дружину – Коваленко Валентину Олексіївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка). 

4.4. Медведського Анатолія  Євгенійовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 травня 1989 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку –  Павлюк Тетяну Анатоліївну. 

4.5. Дяченко Оксани Анатоліївни, сім’я з трьох осіб (вона, син, брат), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  27 лютого 1980 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї сина. 

4.6. Зайцевої Тетяни Анатоліївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, син, дочка),   на   квартирному  обліку  у  загальноміській черзі з  17 травня 1999 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї: чоловіка, сина та дочку. 

4.7. Савченко Катерини  Миколаївни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 17 листопада 2015 року. У зв’язку з народженням дочки – Савченко Стефанії Вікторівни та на підставі поданої заяви включити її до складу сім’ї.  

4.8. Ярмака Миколи Борисовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному  обліку   у  загальноміській черзі  та  у першочерговому списку з 17 березня  2003 року. На підставі поданої  заяви  виключити із складу сім’ї сина – Ярмака Іллю Миколайовича. 

4.9. Бакуменка Романа Олеговича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та у першочерговому списку з 18 серпня 2015 року. У зв’язку з народженням сина – Бакуменка Богдана Романовича та на підставі поданої заяви включити його до складу сім’ї. 

4.10. Драшпуля Володимира Валерійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочер-говому списку  з 18 серпня 2014  року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Драшпуля Владислава  Володимировича. 

5. Зняти з квартирного обліку: 

5.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення: 

5.1.1. Фесюн Лідію Василівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20  лютого 1989 року. 

5.1.2. Боєву Ольгу Ростиславівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 квітня 1989 року. 

5.1.3. Гопанчук (Овдак) Віру Миколаївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 квітня 1998 року. 

5.1.4. Калиту Людмилу Петрівну, сім’я з трьох осіб (вона, мати, брат), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  3 серпня 1987 року у зв’язку зі змінами в складі сім’ї. 

5.1.5. Куземка Миколу Михайловича, сім’я з чотирьох  осіб (він,  дружина,  син, дочка),  на   квартирному  обліку  у   загальноміській   черзі  з 16 березня 1998 року. 

5.1.6. Гавриленка Сергія Васильовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  13 квітня 1999 року. 

5.1.7. Богаєвську Ірину Віталіївну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  26 травня 1998 року. 

5.1.8. Романенко Валентину Сергіївну, сім’я з трьох осіб (вона, син, мати), на квартирному обліку у загальноміській  черзі та першочерговому списку з 21 серпня 1989 року. 

5.1.9. Куценка Олександра Леонідовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 жовтня 1989 року. 

5.1.10. Саволій Ніну Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 листопада  1989 року. 

5.1.11. Зінченка Миколу Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 30 вересня 2005 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї. 

5.2. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту: 

5.2.1. Максимова Валерія Сергійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 грудня 1998 року. 

5.2.2. Бубиря Олександра Олексійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 17 квітня 2012 року. 

5.3.  Як таких , що померли: 

5.3.1. Кичу Зінаїду Фирсівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, онук, дружина онука, син онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 19 травня 1997 року. Онук – Пуськов Андрій Михайлович, сім’єю з п’яти осіб (він, дружина, два сини, дочка), перебуває  на квартирному обліку. 

5.3.2. Глушко Валентину Федорівну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, онук), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 серпня 1993 року. Дочка знаходиться на повному державному утриманні в Чернігівському геріатричному пансіонаті, онука забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами. 

5.3.3. Кота Михайла Олександровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 жовтня 1987 року. 

5.3.4. Тесленок Марію Дмитрівну, одну,  на квартирному обліку у позачерговому списку  з 16 серпня 1993 року. 

5.4. На підставі поданої заяви: 

5.4.1. Товстенка Сергія Віталійовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 квітня 1992 року. 

5.4.2. Руденко Ірину Іванівну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  16 березня 1998 року. 

5.4.3. Павленко Ольгу Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  15 травня 1989 року. 

5.4.4. Малахівську Людмилу Петрівну, сім’я  з чотирьох осіб (вона, чоловік, дочка, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 жовтня 1995 року. 

5.5. Згідно з листом Чернігівського регіонального управління  Державної спеціалізованої  фінансової установи «Державний Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» від 14 вересня 2017 року № 360: 

5.5.1. Довиденка Віталія Віталійовича, сім’я із шести  осіб (він, дружина, три дочки, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як багатодітна сім’я з 17 грудня 2012 року. 

5.5.2. Олєйнікова Ігоря Володимировича, сім’я з трьох осіб (він, дружина,  дочка),  на квартирному обліку у позачерговому списку з 29 грудня 2008 року. 

5.6. Згідно з листом Чернігівського геріатричного пансіонату від 11 верес-ня 2017 року № 362: 

5.6.1. Мельника Віктора Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській  черзі  з 17 лютого  2003  року та у першочерговому списку з 27 лютого 2006 року як такого, що перебуває на повному державному утриманні. 

6. Поставити на соціальний квартирний облік згідно із Законом України «Про житловий фонд соціального призначення» та  «Порядком взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 липня 2008 року  № 682, та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 26 вересня 2017 року: 

6.1. Маринченко Ольгу Федорівну - одну, на загальних підставах, яка зареєстрована у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, …. 

7. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста: 

7.1. Управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради – 

На  квартирний   облік  на загальних підставах з  1 червня 2011 року зараховано одну сім’ю. 

7.2. Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області – 

Додатково,  на    квартирний облік на загальних підставах з  20 липня  2017 року зараховано: Грінько Олену Юріївну, одну, Прилуцького Владислава Костянтиновича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка). 

8. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери: 

8.1.  Комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради – 

Осипенко Ріді Дімівні  на службову двокімнатну, без комунальних зручностей,   житловою  площею 23,7  кв.м, квартиру № … по вулиці Гончій, 77-Б,  на сім’ю з трьох  осіб (вона, дочка, онук).   Проживали  в однокімнатній, житловою площею 10,5 кв.м, квартирі № … по вулиці Нахімова, …, де залишається проживати чоловік. 

9. Виділити житло громадянам, які перебувають на соціальному квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» та за пропозицією наглядової ради у сфері розподілу соціального житла від 26 вересня  2017 року з фонду житла для тимчасового проживання і видати ордери: 

9.1. Сопуну Євгенію Володимировичу - інваліду 1-ї групи, кімнату № …, житловою площею 14,3 кв.м, комунальної квартири № 2 по вулиці Преобра-женській, 22, одному. Зареєстрований у Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних по вулиці Святомиколаївській, …. Терміном на один рік. 

10. Згідно з поданою заявою продовжити термін проживання до 5 жовтня  2018 року – 

Піун Ользі Олегівні, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), у квартирі № …   по   вулиці Толстого, …, яка постраждала від пожежі по вулиці Зарічній, …. 

11. Виправити технічну помилку в підпункті 9.1 пункту 9 рішення виконавчого  комітету  Чернігівської  міської   ради   від 30 серпня 2017 року № 359, а саме: замість помилково записаного «Мозговому Олексію Івановичу на кімнату № 3, житловою площею 18,4 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Генерала Бєлова, …, одному, в цілому.  Проживав у зазначеній кімнаті на ліжко-місці» зазначити «Мозговому Олексію Івановичу на кімнату № …, житловою площею 18,4 кв.м, у гуртожитку по вулиці Генерала Бєлова, … …». 

12. Скасувати підпункт 5.1. пункту 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 15 березня 2004 № 60 в частині включення до загальноміської черги Пуськова Андрія Михайловича. Залишити у загально-міській черзі з дати включення його до складу сім’ї бабусі – Кичі Зінаїди Фирсівни, а саме:  19 травня 1997 року.  

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П. 


Міський голова                                                                              В. А. Атрошенко  

 

Секретар міської ради                                                                  М. П. Черненок

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!