Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 червня 2017 р.

Рішення виконкому "Про передачу запасів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів 

15 червня 2017 року                                                                                       № 255 


Про передачу запасів


З метою забезпечення сталого функціонування військових формувань територіальної оборони та створення належного рівня безпеки у місті, відповідно до підпункту 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», пункту 74 Положення про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, на виконання Програми забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016 – 2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VII – 5 зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати згоду на передачу запасів згідно з додатком до цього рішення, що перебувають на балансі виконавчого комітету Чернігівської міської ради, Чернігівському об’єднаному міському військовому комісаріату.

2. Передачу запасів здійснити згідно із  зазначеним вище Положенням.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І.




Міський голова  В. А. Атрошенко


Заступник міського голови  О. П. Хоніч

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!