Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 червня 2017 р.

Рішення виконкому "Про постачання гарячої води"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів
6 червня   2017   року                                                                                 № 229


Про постачання гарячої води


Керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про питну воду та питне водопостачання», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від       21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», з метою підвищення якості комунальних послуг та враховуючи звернення виконавців послуг з централізованого постачання гарячої води у місті Чернігові, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. ПАТ «Облтеплокомуненерго» (Геращенко В. М.), КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» (Щербина О. Ю.), ПП «Спеціальна енергетична компанія» (Козлов В. О.), Чернігівському національному технологічному університету (Шкарлет С. М.), Квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігів (Дмитренко О. В.):

1.1. Забезпечити необхідні обсяги постачання гарячої води відповідно до нормативів, затверджених рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 квітня 2017 року № 181 «Про затвердження нормативів питного водопостачання для споживачів комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівська міської ради».

1.2. Проводити розрахунки за надані населенню послуги з централізованого постачання гарячої води у житловому фонді, не обладнаному засобами обліку, за нормами споживання гарячої води, встановленими рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20 квітня 2017 року № 181 «Про затвердження нормативів питного водопостачання для споживачів комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівська міської ради» з моменту набрання ним чинності.
1.3. При розрахунках з іншими споживачами, крім населення, керуватися державними будівельними нормами України.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                                В. А. Атрошенко


Заступник міського голови                                                             О. А. Ломако

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!