Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 квітня 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

20 квітня 2017 року                                                                                                   № 172


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Змінити статус:

1.1. За клопотанням управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області 

1.1.1. Службової   двокімнатної,  житловою площею 32,4 кв.м, квартири № ... по вулиці Слобідській, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній Коробкою Віталієм Анатолійовичем, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка).

1.2. За клопотанням Чернігівського прикордонного загону

1.2.1. Службової   однокімнатної,  житловою площею 14,9 кв.м, квартири № ... по вулиці Елеваторній, .... Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній Мельничуком Віктором Віталійовичем, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син).

2. Поставити на квартирний облік:

2.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

2.1.1. Стеченка Володимира Михайловича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 листопада 2013 року. Відповідно  до статей 6, 12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

2.1.2. Марченко Людмилу Григорівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, ..., кімната № ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.3. Дегтяр Світлану Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, дві дочки), яка мешкає у чотирикімнатній, житловою площею 54,6 кв.м, квартирі № ... по вулиці Гончій, ..., де ще зареєстровано та проживає сім осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…»  як одиноку матір.

2.1.4. Драгун Катерину Вікторівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  30 вересня 2005 року. Включити до першочергового списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.5. Матвієнко Інесу Анатоліївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), яка мешкає у чотирикімнатній, житловою площею 54,6 кв.м, квартирі №... по вулиці Гончій, ..., де ще зареєстровано та проживає сім осіб (відсутність мінімального розміру житлової площі). Включити до першочергового списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.6. Мелащенко Анну Олександрівну, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці Гончій, ..., кімната № ... (відсутність житла). Включити до першочергового списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію».

2.1.7. Коржа Володимира Івановича, сім’я з шести  осіб (він, дружина, дочка, син, онук, онука),  на   квартирному  обліку   у   загальноміській черзі з 25 березня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…»  за пільгою дочки - одинокої матері.

3. Внести зміни до складу сім’ї:

3.1. Кедровської Надії Тихонівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 березня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Дикого Данила Владиславовича, 2006 року народження.

3.2. Клименко Наталії Львівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, мати), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 2 жовтня 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї матір у зв’язку зі смертю.

3.3. Кострикіної Ольги Юріївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, дві дочки, онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 15 жовтня 1987 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Мирошниченко Анастасію Олександрівну.

3.4. Андарал Світлани Іванівни, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 грудня 2001 року. На підставі поданої заяви зняти з квартирного обліку: Андарал Світлану Іванівну, її чоловіка – Андарал Миколу Григоровича як таких, що забезпечені житловою площею згідно з діючими нормами. Квартирну справу переоформити на дочку -  Науменко Ольгу Миколаївну, одну.

3.5. Джоги Лідії Петрівни, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 квітня 1988 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

3.6. Ященка Олександра Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  21 червня 1988 року. На підставі поданої  заяви  зняти з квартирного обліку дружину як таку, що виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

3.7. Яковенка Михайла Петровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  2 жовтня 1985 року. У зв’язку зі смертю Яковенка Михайла Петровича, квартирну справу переоформити на дружину – Яковенко Валентину Григорівну, одну.

3.8. Мальованої Віри Миколаївни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, два сини),  на   квартирному   обліку  у   загальноміській черзі  з 22 серпня 1988 року. Виключити зі складу сім’ї  сина  - Ігоря у зв’язку зі смертю та чоловіка як такого, що виїхав на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

3.9. Кужельної Ганни  Михайлівни, сім’я з чотирьох осіб (вона, чоловік, дві дочки), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 квітня 1988 року. Виключити зі складу сім’ї дочку – Шевченко Ірину Петрівну як таку, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

3.10. Коржа Володимира Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),  на   квартирному   обліку у загальноміській черзі з 25 березня 1986 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї: онука – Коржа Максима Володимировича, 2012 року народження, онуку – Корж Мирославу Володимирівну, 2015 року народження.

3.11. Колєснікової Людмили Валентинівни, сім’я з п’яти осіб (вона, два сини, дочка, онука), на квартирному обліку у позачерговому списку військовослужбовців, звільнених  у запас або відставку, з  17 червня 1991 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї онуку.

3.12. Голуба Віталія Степановича, сім’я з шести осіб (він, дві дочки, три онуки), на квартирному обліку у позачерговому списку військовослужбовців, звільнених  у запас або відставку, з  20 серпня 1990 року. На підставі поданої заяви   виключити   зі складу сім’ї: дочку – Мозгову Олену Віталіївну,  двох онук   – Анастасію та Катерину.

3.13. Бригинця Віктора Валентиновича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців, з  30 вересня 2005 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Бригинця Віктора Валентиновича, сім’я з двох осіб (він, дружина), та дочку – Драгун Катерину Вікторівну, включивши до складу сім’ї її чоловіка – Драгуна Максима Миколайовича, склад сім’ї вважати дві особи (вона, чоловік), виключивши з позачергового списку як таку, що втратила пільгу. Перевести до загальноміської черги з 30 вересня 2005 року. 

3.14. Губаря Василя Петровича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у позачерговому списку  учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 19 січня 1998 року. У зв’язку зі смертю Губаря Василя Петровича, квартирну справу переоформити на дружину – Губар Світлану Трохимівну, сім’я з двох осіб (вона, син), виключити з позачергового списку як таку, що втратила пільгу. Занести до загальноміської черги з 19 січня 1998 року.

4. Відмовити в постановці на квартирний облік згідно з  підпунктом 8 пункту 13 «Правил обліку громадян…»:

4.1. Гавриліну Дмитру Олексійовичу – інваліду війни, травма якого пов’язана з виконанням обов’язків з військової служби, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), як внутрішньо переміщеній особі, фактично проживаючому по вулиці Жабинського, 2-Б/77, оскільки його інвалідність не пов’язана з участю в антитерористичній операції.

5. Зняти з квартирного обліку:

5.1. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання до іншого населеного пункту:

5.1.1. Корженко (Третяк) Ксенію Владиславівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 березня 1989 року.

5.1.2. Кострубу Тетяну Анатоліївну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 березня 2004 року.

5.2.  Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

5.2.1. Єрмоленко Олену Володимирівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 15 січня 1990 року.

5.2.2. Кащука Андрія Євгенійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 18 лютого 1991 року.

5.2.3. Корженко Олену Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному  обліку   у    загальноміській   черзі та першочерговому списку з 20 березня 1989 року.

5.2.4. Лазаренко Раїсу Миколаївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 червня  1988 року.

5.2.5. Беляблю Олега Миколайовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 квітня 1988 року.

5.2.6. Склярук Ніну Степанівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 березня 1992 року.

5.2.7. Кузнецову Олену Василівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік,  син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 21 березня 1990 року.

5.2.8. Горбушкіна Володимира Олександровича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (2 категорія), з  19 липня 1993 року.

5.3.  Як таких, що померли:

5.3.1. Пінчук Катерину Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  20 червня 1988 року та першочерговому списку як учасник Великої Вітчизняної війни з 15 березня 1999 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

5.3.2. Каталову Ірину Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному  обліку   у   загальноміській   черзі та першочерговому списку з 18 квітня 1988 року. Дочка виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

5.3.3. Поленчика Юрія Юрійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  19 квітня 1993 року. Дружина виїхала на постійне місце проживання до іншого населеного пункту.

5.4.  На підставі поданої заяви:

5.4.1. Соловей Тетяну Григорівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 серпня 1987 року.

5.4.2. Астаф’єву Любов Михайлівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 28 березня 1979 року. Чоловік помер.

5.4.3. Каменецьку Тетяну Іванівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, дочка, син, батько), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (2 категорія), з  17 січня 2000 року.

5.4.5. Заровську Людмилу Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, син), на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (2 категорія), з  21 грудня 1992 року.

5.4.6. Трухан Олену Петрівну, сім’я з двох осіб (вона, чоловік), на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 15 березня 1993 року.

6. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

6.1. Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області

На  квартирний   облік   на загальних підставах з 4 лютого 1999 року до 16 червня 2016 року зараховано 18 сімей, з яких: 1 сім’я – до позачергового списку та 3 сім’ї – до першочергового списку.

У зв’язку з відсутністю у квартирних справах поновлених довідок тимчасово   не затверджувати на обліку сім'ї:  Кравченка О. І., Крутікова В. В. та Гарбара В. П.

6.2 Виробничого підрозділу Чернігівської дистанції колії регіональної філії «Південно-Західна залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця»

На  квартирний   облік   на  загальних   підставах  з 26 жовтня 1988 року до 31 жовтня 2007 року зараховано 11 сімей, з яких: до позачергового списку зараховано 2  сім’ї.

У зв’язку з відсутністю у квартирній справі поновлених довідок тимчасово не затверджувати на обліку сім’ю Миненка М. К.

6.3. Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  у Чернігівській області

Додатково,  на    квартирний облік на загальних підставах з  15 листопада  2016 року до 2 березня 2017 року зараховано 2 сім’ї.

6.4. Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту

На  квартирний   облік   на  загальних підставах з 14 травня 1990 року до 26 квітня 2016 року зараховано 7 сімей.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!