Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 квітня 2017 р.

Рішення виконкому "Про транспортне забезпечення населення міста Чернігова на 2017 рік"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

6 квітня 2017 року                                                                                                   № 146


Про транспортне забезпечення
населення  міста  Чернігова
на  2017  рік

 

Відповідно до підпункту 10 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», рішення Чернігівської міської ради від 30 листопада 2016 року № 13/VІІ-23 «Про міський бюджет на 2017 рік», з метою поліпшення забезпечення пасажирських перевезень населення міста Чернігова на весняно-літній період 2017 року виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Управлінню транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради (Бєльський О. В.):

1.1. Забезпечити організацію пасажирських перевезень відповідно до мережі міських автобусних маршрутів загального користування в місті Чернігові з урахуванням існуючих пасажиропотоків.

1.2. Організувати з 14 квітня до 15 жовтня 2017 року включно пасажирські перевезення до дачних масивів.

1.3. Здійснювати з 20 квітня до 12 жовтня 2017 року включно щочетверга пільгові перевезення окремих категорій громадян при наявності компенсації за надані послуги. План пасажирських перевезень мешканців міста Чернігова до дачних масивів на весняно-літній період 2017 року додається.

1.4. Спільно з перевізниками, автобуси яких працюють на міських маршрутах загального користування:

1.4.1. Переглянути розклад руху автобусів на весняно-літній період з урахуванням потреб населення та роботи підприємств міста і залізниці;

1.4.2. Організувати перевезення мешканців міста до кладовищ у поминальні дні 22–24 квітня 2017 року, приділивши особливу увагу пасажирським перевезенням до кладовища Яцево.

1.5. Спільно з публічним акціонерним товариством «Чернігівавтосервіс» (Козир В. О.) забезпечити 22–24 квітня 2017 року максимальне залучення автобусів великої місткості на тимчасові маршрути до кладовища Яцево та чергування комплектного автомобіля технічної допомоги біля кладовища на стоянці автотранспорту.

2. Рекомендувати управлінню превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області  (Трейтяк А. В.) організувати 22–24 квітня 2017 року регулювання дорожнього руху по вулицях Шевченка, Кленовій та на території біля кладовища Яцево.

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.):

3.1. Спільно з управлінням транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради (Бєльський О. В.) і управлінням патрульної поліції в місті Чернігові Національної поліції України (Леонов О. В.) до 21 квітня 2017 року провести обстеження доріг, на яких проходять міські маршрути пасажирських перевезень і розташовані зупинки громадського транспорту, та до 1 червня 2017 року усунути виявлені недоліки. У першу чергу виконати ремонтно-будівельні роботи і прибирання проїжджої частини вулиць та доріг, де проходять маршрути міського пасажирського транспорту;

3.2. Протягом ІІ – ІІІ кварталів 2017 року поновити 30 дорожніх знаків 5.43 «Місце зупинки тролейбуса» і 50 дорожніх знаків 5.41 «Місце зупинки автобуса» на зупинках громадського транспорту.

4. Комунальному підприємству «Чернігівське тролейбусне управління» Чернігівської міської ради (Лавренюк Д. О.):

4.1. Забезпечити плановий випуск та регулярність руху тролейбусів і автобусів відповідно до укладених договорів;

4.2. Внести зміни до розкладу руху тролейбусів і автобусів, що працюють у напрямку до залізничного вокзалу, з урахуванням часу відправлення і прибуття приміських поїздів.   

5. Прес-службі міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення цього рішення.

6. Рішення набуває чинності з моменту прийняття. 

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!