Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 квітня 2017 р.

Рішення виконкому "Про проект змін до Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) у місті Чернігові на 2016-2020 роки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м.Чернігів

6 квітня 2017 року                                                                                                   № 137


Про проект змін до Програми реалізації
громадського бюджету (бюджету участі) у
місті Чернігові на 2016-2020 роки


Керуючись статтею 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою удосконалення інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету м. Чернігова та розвитку демократичного процесу обговорення громадою напрямів використання бюджетних коштів, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Схвалити зміни до Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) у місті Чернігові на 2016-2020 роки, що додаються.

2. Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (Редчиць О. С.) внести зміни до Програми на розгляд та затвердження міською радою.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), Робочу групу з питань реалізації громадського бюджету (бюджету участі) в місті Чернігові та відділ звернень громадян Чернігівської міської ради (Редчиць О. С.).


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров   

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!