Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 лютого 2017 р.

Рішення виконкому "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2017 року                                                                                                   № 72


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити:

1.1. Управлінню Служби безпеки України в Чернігівській області згідно з їхнім листом від 4 січня 2017 року № 74/1/51:

1.1.1. Двокімнатну квартиру № ... по вулиці Мстиславській, ...,  що придбана  згідно з   договором   купівлі-продажу  від  21 грудня  2016  року НВІ № 555694.

1.1.2. Трикімнатну квартиру № ... по вулиці Гончій, ..., що придбана згідно з договором купівлі-продажу від 21 грудня 2016 року НВІ № 555693. Надати квартирі статус службової.

1.2. Комунальному підприємству «Деснянське» Чернігівської міської ради згідно з їхнім листом  від 3 листопада 2016 року № 09-380

1.2.1. Двокімнатну квартиру № ... по вулиці Рокоссовського, .... Надати квартирі статус гуртожитку.

1.3. Чернігівському   Національному   педагогічному університету імені Т. Г. Шевченка згідно з їхнім листом  від 8 грудня 2016 року № 01-20/917 з нагоди сторічного ювілею

1.3.1. Трикімнатну квартиру № ... по проспекту Перемоги, .... Надати квартирі статус гуртожитку.

Дати дозвіл на повторне заселення управлінню Служби безпеки України  в  Чернігівській області  згідно з  їхнім листом від 4 січня 2017 року № 74/1/51 – службової однокімнатної квартири № ... по вулиці Волковича, ....

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. Сапегу Станіслава Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син), який мешкає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, ..., кімнати №№ ..., ... (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України   в   Чернігівській  області  на  загальних підставах з  1 жовтня 2002 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом  5  рішення   виконавчого   комітету  Чернігівської   міської  ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.2. Міщенка Сергія   Валерійовича,   сім’я  з  двох осіб (він, дочка, 2006 року народження), який мешкає  у  службовій однокімнатній, житловою площею 14,7 кв.м, квартирі № ... по вулиці Елеваторній, ... (різностатевість).

3.1.3. Жабіна Максима  Олександровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 серпня 2015 року. Включити до першочергового списку згідно з медичним висновком.

3.1.4. Зененко Катерину Михайлівну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), яка мешкає в однокімнатній, житловою площею  17,4 кв.м, квартирі № ... по вулиці 1-го Травня, ..., де ще зареєстровано та проживає мати (відсутність мінімального розміру житлової площі).  Перебувала  на квартирному обліку  в управлінні МВС  України  в   Чернігівській  області на загальних підставах з  16 вересня 1982 року в складі сім’ї померлого чоловіка – Зененка Анатолія Васильовича. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи померлого чоловіка.

3.1.5. Данькова Володимира Михайловича,  сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), який мешкає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, ..., кімната № ... (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 20 травня 1988 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом  5 рішення   виконавчого   комітету  Чернігівської   міської  ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.6. Валевську Валентину Іванівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 3 липня 2002 року. Включити до першочергового списку як ветерана праці.

3.1.7. Стайко Ганну Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), яка мешкає  у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, ... (відсутність житла). На підставі поданої заяви та пункту 30 «Правил обліку громадян…» включити до загальноміської черги з дати набуття права, а саме  – 14 листопада 2009 року, часу перебування  на квартирному обліку за місцем роботи колишнього чоловіка. Включити до першочергового списку як педагогічного працівника.

3.1.8. Вихор Жанну Миколаївну, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), яка зареєстрована та проживає в однокімнатній, житловою площею 17,5 кв.м, квартирі № ... по вулиці Савчука, ... (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 5 серпня 1993 року та у першочерговому списку як ветеран праці з 21 вересня 2012 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради  від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання до загальноміської черги та включити до першочергового списку  з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.          

3.1.9. Кручка Володимира Володимировича, одного, який мешкає  у гуртожитку  по вулиці Володимира Глинського, ..., кімната № ... (відсутність житла). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  20 березня 1991 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи.

3.1.10. Коляду Артема Леонідовича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 серпня 2002 року. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку  як учасника бойових дій.

3.1.11. Олійника Олександра Анатолійовича, одного, який  зареєстрований та проживає в однокімнатній, житловою площею 11,5 кв.м, квартирі № ... по вулиці Рокоссовського, ..., де ще зареєстровано та проживають батьки (відсутність мінімального розміру житлової площі). Відповідно  до статей 6,12 Закону України  «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального  захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.12. Сластьона Олександра Миколайовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), який зареєстрований та проживає  у гуртожитку по вулиці Генерала Бєлова, ..., квартира ..., кімната ... (відсутність житла). Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

3.1.13. Коваленко Віталіну Анатоліївну, сім’я з чотирьох осіб (вона,  два сини, дочка),   яка  зареєстрована та проживає у двокімнатній,  житловою площею 27,7 кв.м, квартирі № ... по вулиці Рокоссовського, ..., де ще зареєстровано та проживає чотири  особи: мати, батько, сестра, племінник (відсутність мінімального  розміру  житлової площі). Включити до першочергового списку згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку громадян…»  як багатодітну сім’ю.

3.1.14. Демченко Наталію Василівну, одну, яка зареєстрована та проживає у гуртожитку по вулиці Володимира Глинського, ... (відсутність житла).  Перебувала на квартирному обліку за місцем роботи  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з 16 липня 2012 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку за місцем роботи  та згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання до загальноміської черги   з часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи та включити до першочергового списку  згідно зі статтею 96 Закону України «Про національну поліцію».

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. Нуштаєву Єлизавету Сергіївну   - 2000 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування, за місцем походження в місті Чернігові,  яка  на даний час зареєстрована та проживає в прийомній сім’ї в селі Орлівка, Новгород-Сіверського району.

3.2.2. Довидова Дениса Олександровича – 1994 року народження, який зареєстрований та проживає по вулиці Святомиколаївській, ... (центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних),  як особу з числа дітей- сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

4. Відмовити у постановці на квартирний облік до позачергового списку:

4.1. Кришковець Олені Олексіївні – 2000 року народження,  дитині, позбавленій  батьківського піклування, одній, яка зареєстрована та проживає по провулку Київському, ... у місті Бахмачі Чернігівської області, місцем походження якої не являється місто Чернігів.

4.2. Цирш Тетяні Андріївні – 1998 року, особі з числа  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, одній, яка зареєстрована та проживає у  трикімнатній, житловою площею 37, 1 кв.м, квартирі № ... по вулиці Савчука, ..., де ще зареєстровано та проживає дві особи: тітка та брат як такій, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами.

5. Виключити із першочергового списку, як таких, що втратили пільгу:

5.1. Веремій Оксану Володимирівну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному   обліку у   загальноміській   черзі та  першочерговому списку з 16 лютого 2010 року.        

6. Внести зміни до складу сім’ї:

6.1. Вареника Анатолія Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дочка, син),  на   квартирному обліку  у  загальноміській   черзі з 7 березня 1985 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку.

6.2. Грохольської Валентини Федорівни, сім’я з восьми осіб (вона, чоловік, два сини, дві невістки, два онука), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 1 липня 1982 року. На підставі поданої заяви  виключити зі складу сім’ї колишнього чоловіка - Грохольського Михайла Миколайовича, а включити до складу сім’ї онуку -  Грохольську Марину Олександрівну, 2006 року народження, та онука - Горохольського Богдана Ігоровича, 2013 року народження.

6.3. Ткаченка Олександра Івановича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, син, дочка),   на   квартирному  обліку у позачерговому списку з 16 грудня 1991 року.  На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї онука – Ткаченка Кирила Олександровича.

6.4. Здор Ангеліни Олександрівни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 22 лютого 2011 року. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви змінити прізвище в квартирній справі із «Здор» на «Цаюк».

6.5. Бондаренко Оксани Володимирівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі та у першочерговому списку як  одинока мати з  16 лютого 2010 року. У  зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви змінити прізвище в квартирній справі із «Бондаренко» на «Веремій». 

6.6. Коляди Леоніда Михайловича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку як учасник бойових дій у зарубіжних країнах з 19 серпня 2002 року. На підставі поданих заяв розділити квартирну справу на: Коляду Леоніда Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син),  та  його сина – Коляду Артема Леонідовича, одного,  залишити на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 серпня 2002 року.

6.7. Триус Валентини Вікторівни, однієї, на квартирному обліку у позачерговому списку з 19 листопада 1990 року. У зв’язку з укладенням шлюбу та на підставі поданої заяви змінити прізвище в квартирній справі з «Триус» на «Семенець».

6.8. Гончар Лідії Костянтинівни, сім’я з шести осіб (вона, дві дочки, онук, онука, мати),   на   квартирному  обліку у загальноміській черзі з 23 грудня 1992 року та у першочерговому списку з 4 липня 2007 року. На підставі поданої заяви виключити  зі складу сім’ї  дочку – Требух Ганну Миколаївну.

6.9. Найди Анатолія Олексійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка), на квартирному обліку у позачерговому списку з 17 липня 1991 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  дочку – Найду Ольгу Анатоліївну.

7. Зняти з квартирного обліку:

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

7.1.1. Рубана Валентина Петровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 4 лютого 1985 року.

7.1.2. Рудника Юрія Олексійовича, сім’я з двох осіб (він, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  17 березня 2008 року та у  позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 17 вересня 2014 року.

7.1.3. Рудник Оксану  Юріївну, сім’я з трьох осіб (вона, дочка, син), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з  22  грудня 2014 року.

7.1.4. Медвідь Ганну Петрівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку  інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 вересня 2016 року.

7.1.5. Кравченко Людмилу Олександрівну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі з  18 травня 1998 року та у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 20 липня 2015 року.

7.2.  Як таких, що померли:

7.2.1. Русінову Клавдію Степанівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з  20 серпня 1991 року.

7.2.2. Березіну Руфину Миколаївну, сім’я з двох  осіб (вона, син), на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 18 квітня 1994 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

7.2.3. Подласого Михайла Михайловича, сім’я з двох осіб (він, дочка),  на квартирному обліку у позачерговому списку осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (1 категорія) з  18 вересня 2000 року. Місце проживання та реєстрації дочки невідомо.

7.2.4. Кащеєва Леоніда Івановича, одного, на  квартирному обліку у загальноміській черзі  з 21 червня 2005 року  та у позачерговому списку інвалідів війни  та сімей  загиблих військовослужбовців з   16 грудня 2011 року.

7.2.5. Нітченка Анатолія Кузьмича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 19 квітня 2010 року.

7.3. Як таких, що виїхали на постійне місце проживання  до іншого населеного пункту:

7.3.1. Шарія Василя Івановича,  сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку військовослужбовців, звільнених  у запас або відставку, з  15 березня 2004 року.

7.3.2. Полішко Наталію Федорівну, одну, на квартирному обліку у позачерговому списку як молодий фахівець з 21 березня 1988 року.

7.4. На підставі поданої заяви:

7.4.1. Видиш Тетяну Миколаївну,  сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 червня 2008 року.

8. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

8.1. 8 навчального центру  Державної спеціальної служби транспорту

На  квартирний  облік  на загальних підставах  з  1 серпня 1995 року до 23   грудня  2016 року  зараховано  131 сім’ю, з яких: до першочергового списку – 40 сімей, до позачергового списку – 2 сім’ї.

У зв’язку з відсутністю у квартирній справі поновлених довідок тимчасово  не затверджувати на обліку сім’ю Крупляка О. А.

8.2. Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації

На  квартирний   облік   на  зальних  підставах з 11 серпня 2004 року до 19 вересня  2013 зараховано 3 сім'ї, з  яких: до позачергового списку зараховано сім'ю Крапивного Олега Вікторовича.

9. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

9.1. Управління Служби безпеки України в Чернігівській області

9.1.1. Лазаренку  Дмитру Борисовичу   на  двокімнатну, житловою площею 26,5 кв.м, квартиру № ... по вулиці Мстиславській, ..., на сім’ю з двох осіб (він, син), зі зняттям із квартирного обліку. На квартирному обліку на загальних підставах з 23 грудня 2011 року за № 10 , має пільгу учасника бойових дій, згідно зі списком попереду претендентів на двокімнатну квартиру немає. Проживали  по вулиці О. Міхнюка, ... - гуртожиток.

9.1.2. Шкляру Станіславу Григоровичу  на службову трикімнатну, житловою площею 42,7  кв.м, квартиру № ... по вулиці Незалежності, ...,  на сім’ю з чотирьох  осіб (він, дружина, дві дочки), має пільгу учасника бойових дій. Проживали у службовій однокімнатній,  житловою площею 19,5 кв.м, квартирі № ... по вулиці Волковича, ....

9.1.3. Леуну Олександру Івановичу на службову однокімнатну, житловою площею 19,5 кв.м, квартиру № ... по вулиці Волковича, ..., одному, має пільгу учасника бойових дій. Проживав  по вулиці О. Міхнюка, ... - гуртожиток .

10. Виділити згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання», за  пропозицією громадської  комісії з житлових питань при  виконавчому комітеті міської ради  від 9 лютого 2017 року –

Руденку Євгену Олексійовичу, що перебував у зоні проведення антитерористичної операції в складі окремої тактичної групи імені Капітана Воловика добровольчого українського корпусу «Правий сектор», кімнату № ...,  житловою площею 11,6 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …, яка має статус житла для тимчасового проживання, терміном на шість місяців.

11. На часткову зміну –

Підпункт 1.1.1 пункту 1 рішення виконавчого комітету міської ради від 19 січня 2017 року № 8 викласти  в наступній редакції: «Велигорського Володимира Федоровича, сім’я з двох осіб (він, син), який зареєстрований та проживає у комунальній однокімнатній, житловою площею 21,1 кв.м, квартирі № ... по вулиці Старостриженській, ..., де ще зареєстровано та проживає колишня дружина (відсутність мінімального розміру житлової площі). Перебував на квартирному обліку  в управлінні МВС України в Чернігівській області на загальних підставах з  23 грудня 1992 року. У зв’язку з ліквідацією квартирного обліку та  згідно з пунктом 5 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18 січня 2016 року № 7 поставити на квартирний облік за місцем проживання із часу перебування на обліку за місцем колишньої роботи. Включити до першочергового списку як ветерана  органів  внутрішніх справ».

12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Бистрова В. Е. 


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!