Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 лютого 2017 р.

Рішення виконкому "Про погодження внесення змін до рішення міської ради «Про Програму з охорони життя людей на водних об’єктах у місті Чернігові на 2016 - 2020 роки»"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

15 лютого 2017 року                                                                                                   № 66


Про погодження внесення змін
до рішення міської ради
«Про Програму з охорони життя
людей на водних об’єктах у місті
Чернігові на 2016 - 2020 роки»

                              

У зв’язку з утворенням відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради, на виконання пункту 1 рішення міської ради від 29.12.2016 № 14/VІІ-17 «Про внесення змін до структури виконавчих органів міської ради», керуючись пунктом 1 частини 2 статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради  вирішив:

1. Погодити зміни до рішення міської ради від 28.04.2016 № 7/VІІ-3 «Про Програму з охорони життя людей на водних об’єктах у місті Чернігові на   2016-2020 роки», а саме: слова «управління житлово-комунального господарства міської ради» у всіх відмінках замінити словами: «виконавчий комітет міської ради (відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради)» у відповідних відмінках, за винятком пункту 1.2 додатку 1 до Програми.

2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради внести зміни до Програми на розгляд сесії Чернігівської міської ради. 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.


Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!