Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 лютого 2017 р.

Рішення виконкому "Про забезпечення безперебійного харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я


6 лютого 2017 року                                                                                                   № 53


Про забезпечення безперебійного
харчування учнів загальноосвітніх
навчальних закладів м. Чернігова

 

З метою організації безперебійного харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах міста, враховуючи відсутність станом на 06 лютого 2017 року переможця за результатами відкритих торгів: код ДК 021-2015-
55510000-8 - Послуги їдалень (Послуги з організації і забезпечення харчування учнів в загальноосвітніх навчальних закладах м. Чернігова на 2017 рік), на виконання законів України «Про охорону дитинства», «Про загальну середню освіту», постанов Кабінету Міністрів України «Про організацію харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах» від 19 червня 2002 року № 856, «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладення податком на додану вартість» від 2 лютого 2011 року № 116, керуючись частиною другою статті 3 Господарського кодексу України, підпунктом 1 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Визначити з 06 лютого 2017 року комунальне підприємство «Шкільне» Чернігівської міської ради – підприємством, яке здійснює організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чернігова на некомерційних засадах.

2. Управлінню освіти Чернігівської міської ради (Білогура В. О.):

2.1. Забезпечити безперебійне харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова.

2.2. Визначити з 06 лютого 2017 року комунальне підприємство «Шкільне» Чернігівської міської ради одержувачем бюджетних коштів за видатками головного розпорядника бюджетних коштів – управління освіти Чернігівської міської ради за КЕКВ 2610 на організацію та забезпечення харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Чернігова та передбачити відповідне фінансування.

3. Комунальному підприємству «Шкільне» Чернігівської міської ради (Тертілов А. М.):

3.1. З 06 лютого 2017 року забезпечити безперебійне харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів в обсягах, передбачених планом використання бюджетних коштів на 2017 рік, відповідно до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28.01.2015 року № 16 зі змінами «Про організацію харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста».

3.2. Щотижнево надавати до управління освіти Чернігівської міської ради звіти про обсяги харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у розрізі категорій за звітний період.

4. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету міста Чернігова на 2017 рік.

5. Викласти пункт 7 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 28.01.2015 року № 16 «Про організацію харчування дітей в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста» у наступній редакції:

«7. Управлінню освіти міської ради (Білогура В. О.):

7.1. Залучати підприємство, яке здійснює організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чернігова на комерційних засадах, відповідно до процедур, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі» від 25 грудня 2015 року № 922-VIII.

7.2. У разі визначення виконавчим комітетом міської ради підприємства, яке здійснює організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чернігова на некомерційних засадах, забезпечувати фінансування такого підприємства за відповідними видатками головного розпорядника бюджетних коштів.

7.3. Щорічно визначати та подавати підприємству, яке здійснює організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чернігова, до 20 вересня поточного року списки дітей, які мають пільги щодо безкоштовного харчування.

7.4. Систематично забезпечувати перевірку виконання підприємством, яке здійснює організацію харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста Чернігова, вимог чинного законодавства у сфері організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах».

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

 

Міський голова                                                                             В. А. Атрошенко 

 

Секретар міської ради                                                                  В. Е. Бистров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!