Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
31 жовтня 2018 р.

Рішення міської ради "Про встановлення винагород спортсменам і тренерам міста за досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

26 жовтня  2018 року                                                                                                      № 35/VII- 13


Про встановлення винагород спортсменам
і тренерам міста за досягнення високих
спортивних результатів на міжнародних
змаганнях

 

Керуючись пунктом 23 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні", статтею 89 Бюджетного кодексу України та на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 4 лютого 2016 року № 91 "Про заохочення спортсменів і тренерів з олімпійських та неолімпійських видів спорту" зі змінами, з метою подальшої популяризації у місті спорту вищих досягнень, відзначення провідних спортсменів і тренерів, підвищення їх соціального захисту, заохочення до успішних виступів на міжнародних змаганнях, міська рада вирішила:   

1. Затвердити положення про встановлення грошових винагород кращим спортсменам і тренерам міста за досягнення високих спортивних результатів.

2. Встановити, починаючи з 1 січня 2019 року, грошові винагороди спортсменам і тренерам міста – переможцям і призерам спортивних змагань міжнародного рівня та затвердити їх розміри згідно з додатком.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) та управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради (Дериземля А. В.) при формуванні проектів міського бюджету галузі на 2019 рік і наступні роки передбачити кошти на виплату грошових винагород спортсменам і тренерам міста.

4. Рішення міської ради від 25 грудня 2003 року "Про встановлення винагород спортсменам і тренерам міста за досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях" (10 сесія 4 (24) скликання) зі змінами та доповненнями затвердженими рішенням Чернігівської міської ради (19 сесія 6 скликання) від 30 березня 2012 року "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 25 грудня 2003 року "Про встановлення винагород спортсменам і тренерам міста за досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях" (10 сесія 4 (24) скликання) вважати таким, що втратило чинність з 1 січня 2019 року.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П. та постійну комісію міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.)

 

 

Міський голова                                                                                               В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!