Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 червня 2018 р.

Рішення міської ради "Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

31 травня 2018 року                                                                                                № 31/VII - 13


Про надання згоди на безоплатну
передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
об’єктів інженерної інфраструктури

               

Відповідно до пунктів 31, 51 частини 1 статті 26 та частин 2, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  міська рада вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова:

1.1. Зовнішніх мереж газопостачання, які побудовані при будівництві багатоповерхового житлового будинку № 101а (будівельний номер 97-№3) по вул. Шевченка у м. Чернігові та перебувають на балансі ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК».

1.2. Зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення, які побудовані у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові» та перебувають на балансі ТОВ «Житлобудсервіс».

1.3. Підвищувальної водопровідної насосної станції по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові, яка побудована у складі будівництва об’єкта «Група багатоквартирних секційних житлових будинків з об’єктами соціального призначення по проспекту Перемоги, 119а у м. Чернігові» та перебуває на балансі ТОВ «Житлобудсервіс».

2. Фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.)  передати зовнішні мережі газопостачання зазначені у підпункті 1.1. на праві господарського відання  публічному акціонерному товариству «Чернігівгаз»  (Ярова А. А.) для забезпечення їх технічного обслуговування, ремонту та безпечної експлуатації.

3. Зовнішні  мережі водопостачання, водовідведення та підвищувальна водопровідна насосна станція, зазначені у підпункті 1.2. та 1.3., передати в якості внеску до статутного капіталу комунальному підприємству «Чернігівводоканал»  Чернігівської міської ради та збільшити статутний капітал цього підприємства на 368 907 гривень 00 копійок. 

4.   Передачу здійснити відповідно до Положення про порядок передачі у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів соціальної інфраструктури, затвердженого рішенням міської ради від  6 березня 2014 року (39 сесія 6 скликання).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну  комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та секретаря міської ради Черненка М. П.    

 

 

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!