Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 червня 2018 р.

Рішення міської ради "Про внесення змін до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Чернігові на 2016-2020 роки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

31 травня 2018 року                                                                                                № 31/VII - 6


Про внесення змін до Програми створення та
використання матеріальних резервів для
запобігання  і ліквідації наслідків
надзвичайних ситуацій у місті Чернігові
на 2016-2020 роки

 

Відповідно до пункту 22 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку зі значними витратами пального на запобігання надзвичайним ситуаціям у місті Чернігові, міська рада вирішила:

1. Внести зміни до рішення міської ради від 28.04.2016 № 7/VII-2 «Про Програму створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Чернігові на 2016-2020 роки» зі змінами, а саме: додаток до Програми «Графік створення та використання матеріальних резервів місцевого рівня для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Чернігові на 2016 - 2020 роки» викласти у новій редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В. та постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження (Антонов О. С.).

  

Міський голова                                                                                     В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!