Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 березня 2018 р.

Рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

28 лютого 2018 року                                                                                                № 28/VII - 25

 


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із
землеустрою юридичним та фізичним особам

 

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлової будівлі від 20 травня 2017 року № 2827, Бондаренку Сергію Миколайовичу (1/2) та Орлову Андрію Ігоровичу (1/2) на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0050 га, по вул. Мстиславській, 92 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації нежитлової будівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельні ділянки, орієнтовною загальною площею0,0049 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для встановлення опор 0,4 кВ) з подальшою передачею земельних ділянок в оренду, в тому числі:

1.2.1 ділянка № 1, орієнтовною площею 0,0004 га, по вул. Радіозаводській;

1.2.2 ділянка № 2, орієнтовною площею 0,0017 га, по вул. Радіозаводській;

1.2.3 ділянка № 3, орієнтовною площею 0,0004 га, по вул. Радіозаводській;

1.2.4 ділянка № 4, орієнтовною площею 0,0004 га, по 2-му провулку Кривоноса;

1.2.5 ділянка № 5, орієнтовною площею 0,0004 га, по 2-му провулку Кривоноса;

1.2.6 ділянка № 6, орієнтовною площею 0,0004 га, по 2-му провулку Кривоноса;

1.2.7 ділянка № 7, орієнтовною площею 0,0004 га, по 2-му провулку Кривоноса;

1.2.8 ділянка № 8, орієнтовною площею 0,0004 га, по вул. 3-ій Радіозаводській;

1.2.9 ділянка № 9, орієнтовною площею 0,0004 га, по вул. 3-ій Радіозаводській.

1.3 Ураховуючи договори купівлі-продажу ½ частки нежитлових приміщень від 24 березня 2016 року № 497 та № 503, товариству з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛ ТРАНС СМ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,2500 га, по вул. Ціолковського, 30-а для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.4 Ураховуючи рішення Чернігівської міської ради від 30 грудня 2013 року "Про затвердження переліку закладів культури базової мережі міста Чернігова" (36 сесія 6 скликання), управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею     0,2926 га, по вул. Дмитра Самоквасова, 8 для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

Пункт 1.2 рішення міської ради від 30 листопада 2017 року № 25/VII-33 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам та встановлення розмірів та меж прибережної захисної смуги вздовж р. Десна" у частині надання комунальному клубному закладу "Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді" Чернігівської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2926 га, по вул. Дмитра Самоквасова, 8 для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, вважати таким, що втратив чинність.

1.5 Комунальному підприємству "Чернігівбудінвест" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3900 га, на розі вулиць Київської та Гончої для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (для будівництва групи житлових будинків з об’єктами соціального призначення) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.6 Ураховуючи договір про поділ в натурі нерухомого майна, що є спільною частковою власністю від 30 січня 2017 року № 232 та акт приймання-передачі до договору купівлі-продажу 5/1000 частин нерухомого майна від 30 січня 2017 року № 230, Кисілю Івану Васильовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2500 га, по вул. Івана Мазепи, 78 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації складських приміщень) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.7 Комунальному підприємству "Чернігівське тролейбусне управління" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0050 га, по вул. Малиновського (розворотне коло тролейбусного руху, ліва сторона вулиці) для розміщення та експлуатації будівель і споруд міського електротранспорту (для будівництва кінцевого зупинкового комплексу тролейбусного руху – тимчасова споруда без фундаменту) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

1.8 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини житлового будинку від 30 вересня 2016 року № 823 та договір дарування частини житлового будинку від 20 вересня 2016 року № 785, Релігійній громаді Української Православної Церкви Чернігівської єпархії парафії на честь Володимирської ікони Пресвятої Богородиці у місті Чернігові на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1063 га, по вул. Поліській, 13 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.9 Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0041 га, по вул. Рокоссовського (між кінотеатром Перемога та житловим будинком № 2) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), (для будівництва та обслуговування підвищувальної насосної станції) з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Приватному акціонерному товариству "ОТІС" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5600 га, по  вул. Генерала Бєлова, 15 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2 Абакуменко Ользі Вікторівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5234 га по вул. Кільцевій, 19 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації будівель та споруд промислового призначення) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Абакуменко Ользі Вікторівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1469 га по вул. Кільцевій, 19 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), (для експлуатації частини адмінбудівлі) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлової будівлі від          17 серпня 2016 року № 2337, товариству з обмеженою відповідальністю "СКАЙ-ОЙЛ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1900 га, по       вул. Олександра Беспалова, 14 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації автомобільної заправної станції) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.5 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлових приміщень від          19 грудня 2017 року № 7236, Дубовцю Андрію Леонідовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0125 га, по вул. Широкій, 2 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації об’єктів нерухомого майна) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.6 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0016 га, по                 вул. Любецькій, 17 для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування (для експлуатації побутового кіоску № 159 "Ремонт взуття") з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.7 Реві Тамарі Вікторівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1001 га, по вул. Ремзаводській, 9-а для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації швейної майстерні) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.8 Фізичній особі-підприємцю Коляді Олександру Васильовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3636 га, по вул. Інструментальній, 34-в для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.9 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 28 грудня 2017 року        № 1331, товариству з обмеженою відповідальністю "СМУРФИКИ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0960 га, по вул. Корольова, 20 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

3. Надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні:

3.1 Публічному акціонерному товариству "Базис" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1150 га, по вул. Глібова, 31 для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

3.2 Публічному акціонерному товариству "Базис" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0902 га, по вул. Захисників України, 16 для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

3.3 Публічному акціонерному товариству "Базис" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1338 га, по вул. Любецькій, 42 для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.

3.4 Публічному акціонерному товариству "Базис" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,8629 га, по вул. Любецькій, 70 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку).

3.5 Публічному акціонерному товариству "Чернігівське автотранспортне підприємство-17454" на земельну ділянку, орієнтовною площею 3,3569 га, по вул. Івана Мазепи, 65 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства.

3.6 Комунальному підприємству "Новозаводське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1205 га, по вул. Любецькій, 28-б для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

3.7 Командитному товариству "Товариство з обмеженою відповідальністю "Поліссяєвробуд" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0900 га, по вул. Доценка, 7-в для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3.8 Командитному товариству "Товариство з обмеженою відповідальністю "Поліссяєвробуд" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2427 га, по вул. Кирпоноса, 26 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3.9 Чернігівському кооперативному коледжу Чернігівської облспоживспілки на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3560 га, по вул. Гончій, 32 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

3.10 Автокооперативу № 26 на земельну ділянку, орієнтовною площею 2,7243 га, по вул. Кільцевій для колективного гаражного будівництва.

3.11 Чернігівському колективному підприємству "Пожтехніка" Добровільного пожежного товариства України на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,6444 га, по вул. Генерала Бєлова, 13 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3.12 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3654 га, по  вул. Освіти, 6 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

3.13 Публічному акціонерному товариству "Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2380 га, по вул. Мстиславській, 57 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (адмінбудівля).

3.14 Публічному акціонерному товариству "Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4610 га, по проспекту Перемоги, 3 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (автостанція Чернігів-1).

3.15 Публічному акціонерному товариству "Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3403 га, по вул. Воскресенській, 27 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (автостанція Чернігів-2).

3.16 Публічному акціонерному товариству "Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4470 га, біля ринку "Нива" для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (автостанція Чернігів-3).

3.17 Публічному акціонерному товариству "Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій 17499" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2108 га, по вул. Промисловій, 11-а для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (господарський комплекс).

3.18 Товариству з обмеженою відповідальністю "Гуртово-роздрібний комплекс "СеДаМ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1300 га, по вул. Космонавтів, 2-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3.19 Товариству з обмеженою відповідальністю "Гуртово-роздрібний комплекс "СеДаМ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0752 га, по вул. Савчука, 9-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3.20 Товариству з обмеженою відповідальністю "Гуртово-роздрібний комплекс "СеДаМ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,3273 га, по вул. Інструментальній, 5 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

3.21 Комунальному підприємству "Зеленбуд" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,9800 га, в урочищі "Ялівщина" для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

3.22 Товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігівінжавтосервіс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4680 га, по вул. Ремзаводській, 7 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

4. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу:

4.1 Ураховуючи договір дарування від 22 грудня 2017 року № 1315, фізичній особі-підприємцю Скварському Сергію Віталійовичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:012:0169), площею 0,3848 га, по проспекту Миру, 192.

4.2 Ураховуючи договір купівлі-продажу частини нерухомого майна від 19 червня 2017 року № 813, договори купівлі-продажу частини нерухомого майна від 16 червня 2017 року № 802, № 805, № 808 та договір купівлі-продажу частини нежилих приміщень від 16 червня 2017 року № 558, Бобиру Сергію Івановичу на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:01:010:0160), площею 1,4593 га, по вул. Гребінки, 89.

5. Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від              18 серпня 2014 року № 1286, Брундасову Дмитру Олександровичу та Геєць Оксані Валеріївні надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0018 га, по вул. Доценка, 4 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування приміщення магазину) з подальшим укладенням договору сервітуту.

6. Середі Олегу Анатолійовичу (1/4), Коптіль Ніні Миколаївні (1/4), Гурській Олесі Михайлівні (1/4) та Голубову Кирилу Євгенійовичу (1/4) надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:02:006:0119), площею0,1050 га, по проспекту Миру, 235-в, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації об'єктів нерухомості промислового призначення" на "для індивідуального садівництва" за рахунок орендованої земельної ділянки.

7. Товариству з обмеженою відповідальністю "Шляхо-будівельне управління № 14" надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:010:0477), площею 0,2668 га, по вул. Красносільського, 59, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації ринку" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури" за рахунок орендованої земельної ділянки.

8. Товариству з обмеженою відповідальністю "Шляхо-будівельне управління № 14" надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:010:0096), площею 0,2836 га, між вулицями Красносільського та Незалежності, зі зміною її цільового призначення з "для експлуатації стоянки автомобілів" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури" за рахунок орендованої земельної ділянки.

9. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7425585700:03:000:0227), площею 1,2182 га, розташованої на території Вознесенської сільської ради Чернігівського району, зі зміною її цільового призначення з "для ведення товарного сільськогосподарського виробництва" на "для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (кладовища)" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні управління.

10. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (кадастровий номер 7425585700:03:000:0239), площею 1,2114 га, розташованої на території Вознесенської сільської ради Чернігівського району, зі зміною її цільового призначення з "для ведення товарного сільськогосподарського виробництва" на "для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (кладовища)" за рахунок земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні управління.

11. Ураховуючи рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради "Про присвоєння та зміну поштових адрес об’єктам нерухомого майна" від 07 липня 2015 року № 167, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 26 грудня 2014 року "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" (46 сесія 6 скликання) у  пункті 5 щодо надання обслуговуючому кооперативу "Геолід" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання орендованих земельних ділянок, читати: "вул. Нафтовиків 6-а", замість:   "вул. Нафтовиків" і далі за текстом.

12. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 31 січня 2018 року № 27/VII-21 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 6.42 щодо надання управлінню освіти Чернігівської міської ради згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Іоанна Максимовича, 37 читати: "площею 1,0130 га", замість: "площею 0,4900 га" і далі за текстом.

13. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 31 січня 2018 року № 27/VII-21 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 6.44 щодо надання управлінню освіти Чернігівської міської ради згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Льотній, 11-б читати: "площею 0,9400 га", замість: "площею 0,4750 га" і далі за текстом.

14. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 21 грудня 2017 року № 26/VII-18 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 3 щодо надання Даценку Олександру Миколайовичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту по вул. Рокоссовського, 43 читати: "площею 0,0026 га", замість: "площею 0,0014 га" і далі за текстом.

 

 

Міський голова                                                                                  В. А. Атрошенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!