Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 грудня 2017 р.

Рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

21 грудня 2017 року                                                                                                № 26/VII - 18


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із
землеустрою юридичним та
фізичним особам

 

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0025 га, по вул. Ціолковського, 22  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для прокладання кабельної лінії 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0004 га, по вул. Ціолковського, 22  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для встановлення опори 0,4 кВ) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.3 Товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігіввовна-транс" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4554 га, по вул. Текстильників, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігіввовна-транс" до     01 грудня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку, проект землеустрою.

1.4 Товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігіввовна-пряжа" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5489 га, по вул. Текстильників, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Чернігіввовна-пряжа" до     01 грудня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку, проект землеустрою.

1.5 Товариству з обмеженою відповідальністю "Укрпромруно" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1622 га, по вул. Текстильників, 1-е для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Укрпромруно" до 01 грудня 2018 року подати на затвердження сесії міської ради, розроблений та погоджений у встановленому законом порядку, проект землеустрою.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлового приміщення від 26 червня 2017 року № 1376, Харенку Олександру Вікторовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0097 га, по вул. Волковича, 2-б для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги (для експлуатації прибудованого приміщення стоматологічного кабінету) з подальшою передачею ділянки в оренду.

Пункт 2.1 рішення міської ради від 28 квітня 2016 року № 7/VII-28 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання приватному підприємству "Моноліт комплект" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0097 га, по вул. Волковича, 2-б для експлуатації прибудованого приміщення магазину непродовольчих товарів, вважати таким, що втратив чинність.

2.2 Ураховуючи договір купівлі-продажу нерухомого майна від 13 березня 2013 року № 526, Корнєєву Сергію Вікторовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0431 га, по вул. Івана Мазепи, 8-а для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації нежитлового приміщення, магазину) з подальшою передачею ділянки в оренду.

2.3 Ураховуючи договір купівлі-продажу нежитлової будівлі-магазину від 09 листопада 2017 року № 1788, приватному виробничо-торгівельному підприємству "Яна" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0316 га, по вул. Рокоссовського, 4 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування нежитлової будівлі-магазину) з подальшою передачею ділянки в оренду.

2.4 Ураховуючи договір купівлі-продажу майна № 2223L11/00-LD/PC від 21 січня 2011 року № 90, товариству з обмеженою відповідальністю "НЕОС ЛІЗИНГ" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1437 га, по  вул. Кримській, 1 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації будівлі магазину непродовольчих товарів із прибудовою для розміщення автоцентру) з подальшою передачею ділянки в оренду.

2.5 Садівничому товариству "Гудок." на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,8376 га, по вул. Київське шосе, 20 для ведення колективного садівництва (проїзд загального користування) з подальшою передачею земельної ділянки у власність.

2.6 Неприбутковому садівничому товариству "Вікторія" на земельну ділянку, орієнтовною площею 1,4645 га, в районі залізничного мосту для ведення колективного садівництва (проїзд загального користування) з подальшою передачею земельної ділянки у власність.

2.7 Об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Добробут" на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1953 га, по вул. Рокоссовського, 22-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з подальшою передачею земельної ділянки в постійне користування.

2.8 Ураховуючи акти приймання-передачі нерухомого майна від             18 жовтня 2017 року № 4545 та № 4546, товариству з обмеженою відповідальністю "Лавім" на земельну ділянку, орієнтовною площею      0,3111 га, по вул. Попова, 1 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації приміщення з виробництва будівельних матеріалів з залізобетону, поліетилену та деревини) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

Пункт 2.12 рішення міської ради від 29 вересня 2017 року № 11/VII-22 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у частині надання фізичній особі-підприємцю Котельчуку Андрію Леонідовичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Попова, 1 в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 0,3111 га, для експлуатації приміщення з виробництва будівельних матеріалів з залізобетону, поліетилену та деревини з подальшою передачею ділянки в оренду, вважати таким, що втратив чинність.

3. Ураховуючи договір дарування від 23 квітня 2014 року № 928, Даценку Олександру Миколайовичу надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0014 га, по вул. Рокоссовського, 43 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для експлуатації приміщення магазину непродовольчих товарів) з подальшим укладенням договору сервітуту.

4. Публічному акціонерному товариству "Чернігівобленерго" надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право строкового платного сервітуту, орієнтовною площею 0,0280 га, по              вул. Підводника Китицина, 5-а для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (для будівництва комплектної трансформаторної підстанції – 10/0,4 кВ, прокладання кабельних ліній 10 кВ та 0,4 кВ) з подальшим укладенням договору сервітуту.

5. Товариству з обмеженою відповідальністю "Фірма "Зевс" надати згоду на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі, яка перебуває в постійному користуванні, площею 0,2770 га,  по вул. Володимира Дрозда, 7 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

6. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-27 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 2.3 щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по  вул. Ринковій, 2 читати: "Жовтенко Олені Андріанівні", замість: "Жовтенко Олені Андріївні" і далі за текстом.

7. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-27 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 1.16 щодо надання публічному акціонерному товариству "Укртелеком" дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Шевченка (біля будинку № 47) читати: "площею 0,0040 га", замість: "площею 0,0020 га" і далі за текстом.

  

 

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!