Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 серпня 2017 р.

Рішення міської ради "Про погодження Інвестиційної програми ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2017 рік"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 17 серпня 2017 року                                                                                                № 22/VII - 11


Про  погодження Інвестиційної програми
ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2017 рік

 

Відповідно до статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 13 Закону України “Про теплопостачання”,  Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14 грудня 2012 року № 630, постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 4 грудня 2012 року № 381 та зареєстрованого  в Міністерстві юстиції України 11 січня 2013 року за № 97/22629, з метою поліпшення стану майна та підвищення економічної ефективності і надійності цілісного майнового комплексу - об’єкта теплопостачання житлового фонду та соціальної сфери, що покращить якість надання послуг з централізованого опалення і постачання гарячої води, розглянувши Інвестиційну програму ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2017 рік, яка  розроблена орендарем - ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» і схвалена виконавчим комітетом міської ради, міська рада вирішила:

1. Погодити  Інвестиційну програму ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на 2017 рік, яка розроблена орендарем - ПАТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», що додається.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської   ради з питань   комунальної  власності, бюджету   та фінансів (Тарасовець О. М.),  з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.)  та заступника міського голови    Черненка А. В. 

 

 

Міський голова                                                                                 В. А. Атрошенко  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!