Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 травня 2017 р.

Рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва та городництва"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 25 травня 2017 року                                                                                                № 20/VII - 11


Про надання дозволів на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок, технічних документацій
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельних ділянок в
натурі (на місцевості) громадянам для
будівництва і обслуговування житлового будинку,
господарських будівель і споруд (присадибна
ділянка), ведення особистого селянського
господарства, індивідуального садівництва та городництва

 

 

Розглянувши заяви громадян, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва та городництва, керуючись Земельним кодексом України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про землеустрій», міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

1.1 Ковалю Олександру Степановичу по вул. Дмитра Самоквасова, 5, орієнтовною площею 0,0252 га.

1.2 Дзядзьку Костянтину Анатолійовичу по вул. Березовій, 18, орієнтовною площею 0,0420 га.

1.3 Либохорі Світлані Іванівні по вул. Григорія Сурабка, 10, орієнтовною площею 0.0730 га.

1.4 Чуваковій Валентині Олександрівні по вул. Гастелло, 35, орієнтовною площею 0,0393 га.

1.5 Козелу Сергію Федоровичу по вул. Круговій, 17, орієнтовною площею 0,0708 га.

1.6 Єсіпчук Тетяні Іванівні по вул. Круговій, 17, орієнтовною площею 0,0468 га.

1.7 Велігорському Миколі Федоровичу по вул. Круговій, 17, орієнтовною площею 0,0156 га.

2. Надати дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), громадянам:

2.1 Ходико Наталії Михайлівні по вул. Попудренка, 31-а, орієнтовною площею 0,0188 га.

2.2 Баді Вадиму Володимировичу по вул. Черкаській, 46, орієнтовною площею 0,0490 га.

3. У зв’язку з уточненням, внести зміни до рішення міської ради від 24 березня 2017 року № 18/VII-12 «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва» у пункті 1.9 в частині надання Панченку Олегу Григоровичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки, орієнтовною площею    0,1297 га, читати: «вул. Кривоноса, 41-а», замість: «вул. Кривоноса, 41», і далі за текстом.

4. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 03 квітня 2017 року № 01-18/621, Кравченко Людмилі Володимирівні відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Чернігівської, орієнтовною площею 0,0722 га, для індивідуального садівництва.

5. Алексієнко Наталії Миколаївні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Садовій, орієнтовною площею 0,0800 га, для ведення особистого селянського господарства.

6. Розглянувши клопотання Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області від 29 березня 2017 року № 18-25-0.16-200/91-17 щодо приведення у відповідність до чинного законодавства  пункту 5 рішення міської ради від 26 січня 2017 року № 15/VII-13 «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва» у частині надання Голомасі Євгенію Вікторовичу дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Маресьєва, гараж № 141, орієнтовною площею 0,0036 га, для будівництва індивідуального гаража (на умовах оренди), враховуючи Земельний кодекс України, Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», відмовити у задоволенні вимог, викладених у клопотанні.

7. Розглянувши клопотання Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області від 29 березня 2017 року № 18-25-0.16-197/91-17 щодо приведення у відповідність до чинного законодавства пункту 2 рішення міської ради від 1 грудня 2016 року № 13/VII-24 «Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва» у частині надання Гой Лідії Миколаївні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Корольова, гараж №161, орієнтовною площею 0,0024 га, для будівництва індивідуального гаража (на умовах оренди), враховуючи Земельний кодекс України, Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», відмовити у задоволенні вимог, викладених у клопотанні.

8. Вакуловському Леоніду Васильовичу надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) суміжно з присадибною ділянкою по вул. Комарова, 18, площею 0,0272 га, для городництва (на умовах оренди).

9.Ураховуючи свідоцтво про смерть від 15 серпня 2011 р. серія 1-ЕЛ №171604, пункт 1.9 рішення міської ради від 27 жовтня 2011 року «Про передачу земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою» (14 сесія 6 скликання) у частині передачі Дергуну Миколі Нікифоровичу у власність безоплатно земельної ділянки по провул. Транзитному, 36, площею 0,0323 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), вважати таким, що втратив чинність.

10. Сібіль Аллі Вікторівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, № 86 в садівничому товаристві «Ветеран», орієнтовною площею 0,0484 га, для індивідуального садівництва.

11. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 03 квітня 2017 року № 01-18/620, Бредюку Миколі Петровичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Каштановій, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

12. Ураховуючи висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 05 квітня 2017 року № 01-18/656, Лящук Валентині Миколаївні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення орендованої земельної ділянки (кадастровий номер 7410100000:01:021:0106) по вул. Гагаріна, 14, орієнтовною площею 0,0402 га, «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», замість «для експлуатації нежитлової будівлі-контори управління».

13. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 18 квітня 2017 року № 01-18/765, Гущі Ользі Федосіївні відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Тичини, для індивідуального дачного будівництва.

14. Ураховуючи негативний висновок управління архітектури та містобудування міської ради від 18 квітня 2017 року № 01-18/764 Брезгуну Володимиру Олександровичу відмовити у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Попова, 49, орієнтовною площею 0,0400 га, для городництва (на умовах оренди).

15. Ковалю Ігорю Сергійовичу та Смоляр Галині Миколаївні надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), навпроти будинку № 43 по вул. Кропивницького, орієнтовною площею     0,0404 га для городництва (на умовах оренди).

16. Ніколаєнко Наталії Іванівні надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, суміжно з присадибною ділянкою № 312 по вул. 1-го Травня, орієнтовною площею 0,0500 га, для ведення особистого селянського господарства.

 

 

Міський голова                                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!