Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 квітня 2017 р.

Рішення міської ради "Про внесення змін та доповнень до Програми забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016-2017 роки"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 21 квітня 2017 року                                                                                                № 19/VII - 8


Про внесення змін та доповнень до Програми
забезпечення обороноздатності військових
формувань територіальної оборони 
та
мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на
2016-2017 роки

 

Керуючись частиною 2 статті 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", положень статті 15 Закону України «Про оборону України», статей 7, 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», Указу Президента України «Про Положення про територіальну оборону України» з метою забезпечення заходів, пов’язаних з територіальною обороною та мобілізаційною підготовкою у місті Чернігові, міська рада вирішила:

1. Затвердити зміни та доповнення до Програми забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016-2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 28 квітня 2016 року №7/VII-5 «Про Програму забезпечення обороноздатності військових формувань територіальної оборони та мобілізаційної підготовки у місті Чернігові на 2016-2017 роки» (далі - Програма) та викласти Паспорт Програми, розділи 4, 5, 6 у новій редакції, що додаються.

2. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити фінансування видатків на виконання заходів Програми у міському бюджеті на відповідні роки.

3. Керівникам структурних підрозділів Чернігівської міської ради, виконавцям програми, вжити відповідних заходів щодо реалізації Програми.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.), з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, туризму та інвестиційної діяльності (Осіковська Н. С.) і заступника міського голови - керуючого справами виконкому Фесенка С. І.

 

 

Міський голова                                                                                         В. А. Атрошенко 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!