Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 лютого 2017 р.

Рішення міської ради "Про умови оплати праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 26 січня 2017 року                                                                                                № 15/VII - 12


Про умови оплати праці
заступника міського голови з
питань діяльності виконавчих органів ради


Відповідно до статей 15, 21, 22 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", постанови Кабінету Міністрів України від  9 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами і доповненнями), рішення міської ради від 29 грудня 2016 року № 14/VІІ-2 "Про затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради" міська рада вирішила:

1. Встановити Атрощенку Олександру Анатолійовичу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з 23 січня 2017 року (перший робочий день на посаді) надбавки:

- за вислугу років на службі в органах місцевого самоврядування (11 років 3 місяці 10 днів) у розмірі 20 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг;

- за виконання особливо важливої роботи у розмірі 100 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

2. Здійснювати Атрощенку Олександру Анатолійовичу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, щомісячне преміювання у межах видатків на оплату праці, в розмірі не менш як 10 відсотків посадового окладу та економії фонду оплати праці.

3. Надавати Атрощенку Олександру Анатолійовичу, заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань і матеріальну допомогу на оздоровлення у розмірі, що не перевищує його середньомісячної заробітної плати.

4. У подальшому зміну розміру надбавки за вислугу років, щомісячне преміювання та виплату матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань і матеріальної допомоги на оздоровлення здійснювати згідно з розпорядженням міського голови.

 

 

 

Міський голова                                                                                               В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!