Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 січня 2017 р.

Рішення міської ради "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 29 грудня 2016 року                                                                                                № 14/VII - 26


Про надання дозволів на
розроблення проектів землеустрою
щодо відведення земельних
ділянок, технічних документацій із
землеустрою юридичним та
фізичним особам

                            

Розглянувши клопотання, заяви юридичних та фізичних осіб, пропозиції управління земельних ресурсів міської ради, керуючись Земельним кодексом України, законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про землеустрій", Чернігівська міська рада вирішила:

1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення:

1.1 Остраниці Анатолію Борисовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1683 га, по вул. Ціолковського, 22 для експлуатації об'єктів нерухомості промислового призначення з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

1.2 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1040 га, по 2-му провулку Тракторному, 7 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.3 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1579 га,                                по вул. Шевченка,48 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.4 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1565 га, по проспекту Перемоги, 159 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.5 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2691 га, по проспекту Перемоги, 153 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.6 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2939 га, по проспекту Перемоги, 151 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.7 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1663 га, по проспекту Перемоги, 149 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.8 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4949 га, по проспекту Перемоги, 147 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.9 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0919 га, по проспекту Перемоги, 145 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.10 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3568 га, по проспекту Перемоги, 143 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.11 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0727 га, по провулку Квартальному, 7 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.12 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0991 га, по вул. Олександра Молодчого, 35-а для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.13 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1679 га, по вул. Олександра Молодчого, 7-а для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.14 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,4656 га, по вул. Мстиславській, 58 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.15 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2622 га, по   вул. Мстиславській, 109 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.16 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2075 га, по вул. Гоголя, 22 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.17 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5655 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 84 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.18 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,7105 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 80 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.19 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3152 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 78 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.20 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3097 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 76 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.21 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,2059 га, по вул. Гетьмана Полуботка, 74 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.22 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,3517 га, по вул. Героїв Чорнобиля, 10 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.23 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,5292 га, по вул. Героїв Чорнобиля, 4-а для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.24 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1305 га, по вул. Героїв Чорнобиля, 4 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.25 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1407 га, по вул. Героїв Чорнобиля, 2 для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.26 Комунальному підприємству "Деснянське" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,1164 га, по вул. Кочерги, 4-а для обслуговування багатоквартирного будинку з подальшим наданням ділянки в постійне користування, при умові до створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку.

1.27 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0050 га, по проспекту Миру, 194 для обслуговування закладу швидкого харчування з подальшим наданням ділянки в постійне користування.

1.28 Ураховуючи рішення про державну реєстрацію прав від 3 листопада 2016 року, Віктору Віталію Миколайовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0093 га, по вул. Шевченка, 151-в для експлуатації магазину продовольчих товарів з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі:

2.1 Чалій Олені Василівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0030 га, по вул. Воскресенській, 27 для експлуатації об'єкта нерухомого майна (комерційне використання) з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.2 Командитному товариству "Товариство з обмеженою відповідальністю "Поліссяєвробуд" на земельну ділянку, орієнтовною площею 2,9846 га, по вул. Ціолковського, 30 для експлуатації об'єктів нерухомості з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.3 Ураховуючи договір купівлі-продажу від 6 березня 2014 року № 701, Супрун Юлії Борисівні на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0180 га, по вул. Мстиславській, 92 для експлуатації нежитлової будівлі з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.4 Ураховуючи свідоцтво про право власності від 1 грудня 2015 року, Семенову Валерію Вікторовичу на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0957 га, по провулку 1-го Травня, 2 для експлуатації частини нежитлової будівлі складу з подальшою передачею земельної ділянки в оренду.

2.5 Комунальному підприємству "Паркування та ринок" Чернігівської міської ради на земельну ділянку, орієнтовною площею 0,0018 га, по вул. Івана Мазепи, зупинка "вул. Малясова" (парна сторона) для розміщення зупинкового комплексу з подальшим наданням земельної ділянки в постійне користування.

3. У зв'язку з уточненням, внести зміни до рішення Чернігівської міської ради від 29 вересня 2016 року № 11/VII-22 "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам" у пункті 1.10 щодо надання Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Чернігівській області дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Івана Мазепи, 44 читати: "орієнтовною площею 0,0350 га", замість: "орієнтовною площею 0,0190 га" і далі за текстом.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю "Топаз" надати дозвіл на розроблення робочого проекту землеустрою щодо зняття, складування, зберігання поверхневого шару ґрунту та його використання на земельну ділянку (кадастровий номер 7410100000:02:046:0057), площею 5,0452 га, по вул. Кільцевій, 14.

 

 

 

Міський голова                                                                           В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!