Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2017 р.

"Організація соціального патронату та психологічного супроводу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з них"

Назва проекту: "Організація соціального патронату та психологічного супроводу дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з них"

Автор – Мозговий Віктор Іванович, Степанова Альона Валеріївна, Степанов Сергій Михайлович

Місце реалізації: Громадська організація «Чернігівська Міська Асоціація «Конкордія», м. Чернігів, вул. Князя Чорного 14.

Короткий опис: Метою запропонованого проекту є залучення осіб, які втратили цей статус з досягненням 18-річного віку і тому також потребують вивчення їх потреб та організацію подальшого соціального патронату та психологічного супроводу. Результатом реалізованого проекту буде зменшення психологічної травматизації, профілактики девіантної та делінквентної поведінки вищезазначеної категорії дітей та підлітків і осіб з них, а також формування позитивної «Я-концепції» та мотивації до активного громадського життя у м. Чернігові. Проект буде реалізовано спільно з Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Чернігівської міської ради та відділом у справах дітей

Вартість: 610 000 грн

Вид проекту: Великий

Допуск до голосування:

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!