Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 червня 2017 р.

"Безкоштовний проект "Школи Чернігова-територія толерантності. Навчання підлітків безконфліктній поведінці""

Назва проекту: "Безкоштовний проект "Школи Чернігова-територія толерантності. Навчання підлітків безконфліктній поведінці""

 

Автор – Мазур Тамара Василівна, Філіпович Вікторія Миколаївна, Лещенко Марина Євгеніївна, Орешта Юлія Василівна

 

Місце реалізації: Безкоштовний проект буде реалізовуватись в загальноосвітніх школах м. Чернігова, в яких за результатами попереднього дослідження буде виявлено високий рівень підліткової агресивності.

 

Короткий опис: Безкоштовний проект спрямований на підлітків, що перебувають в школах на обліку в групі ризику, створення виховних умов для свідомої відмови від використання насильства як способу поведінки. Силами робочої групи проекту та студентівволонтерів факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації ЧНТУ у загальноосвітніх закладах м. Чернігова буде здійснено діагностичне дослідження проявів агресії підлітків у повсякденному житті як прояву інтолератності. Учні групи ризику пройдуть тренінгове навчання за авторською методикою, що спрямована на зниження рівня агресивності, а соціальні педагоги і шкільні психологи шкіл м. Чернігова отримають відповідне методичне забезпечення.

 

Вартість: 155 000 грн

 

Вид проекту: Малий

 

Допуск до голосування:

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!