Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 жовтня 2015 р.

У Чернігові до 19 жовтня триває голосування за проекти бюджету участі

У Чернігові до 19 жовтня триває голосування за проекти бюджету участі

 

 Голосування за проекти бюджету участі, що розпочалося 5 жовтня, триває у Чернігові. Як повідомив заступник міського голови, керівник робочої групи з впровадження бюджету участі Віктор Бистров, працюють усі визначені пункти голосування, що розташовані у загальноосвітніх школах та бібліотеках обласного центру.

"Упродовж цього тижня усі соціально активні чернігівці можуть зробити вибір та підтримати проекти, які необхідні нашому місту", - сказав він. В.Бистров додав, що після завершення голосування підрахунок голосів буде здійснювати робоча група у присутності ЗМІ.

За спостереженнями, найбільш активно чернігівці голосують у міських бібліотеках імені Довженка та імені Коцюбинського, що розташовані на вул. Кирпоноса.

Всього до голосування у 2015 році допущено 56 проектів, з них 32 стосуються капітальних видатків і 24 – поточних.

 

Довідка: Бюджет участі передбачає залучення жителів Чернігова до розподілу коштів міського бюджету. На наступний рік, зокрема, планується передбачити 4,8 млн грн на проекти чернігівців. Половина коштів буде витрачена на капітальні видатки і половина – на поточні.

Проект реалізується у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії, співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

Вся детальна інформація про проекти розміщена на сайті Чернігівської міської ради у розділі "Громадський бюджет" та на сторінках газети "Чернігівські відомості".

 

Ірина Синельник


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!