Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 травня 2017 р.

У бюджетних установах Чернігова виконуються ремонтні роботи

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У Чернігові з початку травня розпочалися ремонти, реконструкції та роботи з енергомодернізації будівель бюджетних установ нашого міста – закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.Замовником робіт є управління капітального будівництва міської ради. Загалом на всі ці потреби з міського бюджету Чернігівська міська рада виділила понад 170 млн грн.

Зокрема, проводяться роботи з капітального ремонту будівлі Центральної бібліотеки ім. М. Коцюбинського. Їх виконує ТОВ «СХІД-ЕСКО». До кінця червня підрядник відремонтує покрівлю, яка в дощову погоду дуже протікала, замінить вікна та зробить частковий поточний ремонт приміщень. На ці цілі з міського бюджету виділено 1 479 тис. грн.



У ряді загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів міста ремонтні роботи, на які з міського бюджету виділено понад 50 млн грнвже розпочалися теж. За словами начальника відділу технічного нагляду УКБ міської ради Олександра Бойка, у закладах освіти цього року відремонтують покрівлі, асфальтобетонне покриття, в КЗ "Чернігівський реабілітаційний центр" № 2 зроблять реконструкцію пандусу та ганку. Вже проведені тендерні процедури, визначені переможці та найближчим часом підписуватимуться договори. 

Наприклад, у школі № 10, будівля закладу 1946-1947 року, капітальний ремонт тут вже давно не робився. На сьогоднішній день в цьому закладі навчається 355 дітей. Останнім часом у приміщенні було сильне протікання стелі - так, що по стінам текла вода. Зараз проводяться роботи, які розпочалися два тижні тому, з ремонту покрівлі. Загалом на цей навчальний заклад виділено 337 тис. грн коштів міського бюджету. Роботи завершаться на початку червня. Планується, що наступного року проводитиметься ремонт фасаду.


Заміна м’якого покриття покрівлі на нове здійснюється зараз на будівлі Чернігівської міської лікарні № 2. За словами Олександра Бойка, покриття замінюється в тих місцях, де це ще не зроблено. Загальна площа 1 200 кв м. Виконавці цих робіт (фірма «Вертикаль») дають гарантію на 5 років, а строк експлуатації цього покриття 15 років. Загальна вартість робіт близько 1,4 млн грн.



У Чернігівському пологовому будинку проводиться повний демонтаж та відновлюючі роботи у двох операційних, загальна площа яких 163 кв м. Підрядні роботи виконує ТОВ «СІВЕРСПЕЦБУД», загальна вартість яких близько 382 тис грн. Загалом же на всі ремонтні роботи в міських закладах охорони здоров'я цього року виділяється більше 14 млн грн бюджетних коштів.

 


 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!