Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2017 р.

Творчий звіт Чернігова зібрав найкращі колективи міста (Фоторепортаж)

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

22 квітня у міському Палаці культури відбувся творчий звіт міста Чернігова "Хай повниться піснями Україна, хай буде мир і злагода в серцях!".

У святковому концерті взяли участь колективи та виконавці шкіл естетичного виховання м. Чернігова. Серед них і учні, і викладачі – вокалісти, музиканти, хореографи, представники театрального напряму. Виступали також творчі колективи міського Палацу культури й Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Всі учасники на високому професійному рівні презентували себе та свої заклади.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Крім того, у фойє міського Палацу культури була розгорнута виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, де були представлені різні за жанрами та видами твори учнів й викладачів Чернігівської дитячої художньої школи, сценічно-образотворчого відділу Чернігівської міської школи мистецтв та вихованців художньої студії «Майстерня живопису» Палацу культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Також працювала ілюстративно-книжкова виставка, організована працівниками Централізованої бібліотечної системи.

  

 

 

 


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!