Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 квітня 2017 р.

У Чернігові вшанували пам'ять загиблих за незалежність та територіальну цілісність України

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

23 квітня під час поминальних днів на кладовищі «Яцево» чернігівці вшанували пам'ять загиблих за незалежність та територіальну цілісність України. 

Участь у поминальному заході взяли сім’ї загиблих, керівники міста та області, представники державних установ і громадських об’єднань, військовослужбовці, ветерани АТО та громадськість міста.

Під час мітингу-реквієму зазначено, що у Чернігові поховано 39 наших земляків, які загинули з початку військової агресії Росії на Сході країни, 36 з них покояться на кладовищі «Яцево», загалом, 153 бійця Сіверського краю не повернулися з поля бою жорстокої гібридної війни.«Чернігову є ким пишатися, та, на жаль, є за ким сумувати», - сказано під час поминального заходу.


Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих в зоні антитерористичної операції.

Заупокійну літію в пам’ять про загиблих відправили настоятель храму святих Великомучеників Михайла і Федора протоієрей отець Олег (Сіренко) та благочинний храму святої Великомучениці Катерини Української православної церкви Київського Патріархату, військовий капелан, протоієрей, отець Євген (Орда).

Учасники заходу поклали квіти до могил загиблих воїнів.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!