Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 квітня 2017 р.

Міська влада вдячна працівникам Територіального центру за турботливе ставлення до своїх підопічних

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Сьогодні у Чернігові в приміщенні Деснянської районної у місті ради відбулися урочисті заходи з нагоди 25-ї річниці створення Територіального центру соціального обслуговування Деснянської районної у місті ради. У заході взяли участь працівники та підопічні  центру.

З вітальними словами до присутніх звернулися заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако, голова Деснянської районної ради Володимир Грецький та директор департаменту соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації Олег Русін.

Заступник міського голови Олександр Ломако:

- Я хочу висловити всім працівникам центру глибоку подяку за вашу роботу. Для тих людей, які знаходяться під вашою опікою ви - представники влади і втілення гуманності. Саме ваша турбота, ваша чуйність надає цим людям надію і впевненість у завтрашній день, вони розуміють, що вони не покинуті. Низький вам за це уклін, - сказав заступник міського голови.

На даний час територіальний центр соціального обслуговування Деснянської районної у місті  ради надає послуги 1680 особам. Загалом у Чернігові проживає понад 80000 пенсіонерів. "Кожен з них заслуговує на підтримку державної влади і міста", - зауважив Олександр Ломако.

Зазначено також, що за 25 років ще, на жаль, недостатньо зроблено на державному рівні для гідного соціального захисту пенсіонерів, людей з інвалідністю, ветеранів війни. Крім того, що дуже важливо, низький рівень матеріального забезпечення та пенсій. 

Після привітань кращим працівникам Територіального центру соціального обслуговування вручені Почесні грамоти Чернігівської міської ради та виконавчого комітету, а також Подяки Чернігівського міського голови.

 

 

 

 

 

 

 


 




Прес-служба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!