Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 березня 2017 р.

До уваги лідерів громадських об’єднань (ДОПОВНЕНО)


Фото № 1

У зв’язку з формуванням Конкурсної комісії з відбору проектів, міського конкурсу проектів в рамках реалізації Програми розвитку громадянського суспільства в м. Чернігові на 2016-2020 роки, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 28 квітня 2016 року № VII – 31, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2017 рік, виконавчий комітет Чернігівської міської ради до 29 березня 2017 року до участі у складі конкурсної комісії приймає на розгляд кандидатури представників громадських об’єднань  (за згодою).

Інформацію щодо кандидатури просимо надавати до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради в друкованому та (для прискорення її обробки) в електронному вигляді на e-mail: [email protected] (з позначкою “Конкурсна комісія”), зазначивши прізвище, ім'я, по батькові, посаду, номер контактного телефону та електронну адресу вказаної особи.

Звертаємо вашу увагу, що не може бути членом комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником громадського об’єднання, яке подало конкурсну пропозицію для участі в конкурсі.

 

Документи, які подаються громадським об’єднанням щодо кандидата:

1) рішення керівного органу (для громадського об’єднання) про висування кандидата до складу Конкурсної комісії;

2) Інформація про громадське об’єднання;

2) заява кандидата на участь у роботі Конкурсної комісії та згода на обробку персональних даних відповідно до законодавства, а також повідомляється номер телефону та адреса електронної пошти;

3) мотиваційний лист кандидата, в якому зазначаються особисті підстави для участі у роботі Конкурсної комісії (складається в довільній формі).

 

Вимоги до громадських об’єднань, які мають право висувати кандидатів для включення до складу Конкурсної комісії:

1) наявність державної реєстрації громадського об’єднання не пізніше ніж за 12 місяців до дня оприлюднення повідомлення про проведення відбору представників громадських об’єднань до складу Конкурсної комісії;

2) наявність статусу юридичної особи.


Вимоги до кандидата від громадського об’єднання для включення до складу Конкурсної комісії:

1)      наявність громадянства України;

2)      наявність досвіду з розробки та впровадження суспільних проектів;

3) здатність представляти інтереси суспільства та забезпечувати політично неупереджену та професійну роботу Конкурсної комісії.

Не може бути кандидатом особа, яка:

1) визнана судом недієздатною чи обмежено дієздатною;

2) має не погашену чи не зняту в установленому законом порядку судимість за вчинення злочину;

3) за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення;

4) піддавалася адміністративному стягненню за корупційне правопорушення протягом останнього року до дня подання документів;

5) є керівником, членом керівних органів або працівником громадського об’єднання, яке подало конкурсну пропозицію для участі в конкурсі.


За повідомленням відділу звернень громадян міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!